kıskançlık bir hastalık mı? ilerde geçer mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi littlewise
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hiç belli olmuyor.Benim akrabam sevgiliyken markete bile gidemiyordu.Düğünlerde saç yaptırmasına süslenmesine çok kızardı sevgilisi.Arkadaşlarıylada dolaşmazdı kız.Evlendiler şimdi eski kıskançlığından eser yok.Sıkmıyor artık eşi onu.Ama canım sen sıkıldıysan ayrıl bu kadar baskı sana uygun değil anladığıma göre.Evlendikten sonra değişiyormuş erkekler nasıl olsa benim eşim dedikleriiçin kıskançlıkları hafifliyor kaybetme korkusu kalkıyor ortadan.Hem seven insan kıskanır boshayallersmile

bu karakter meselesi.sana güvendikçe kıskançlığı azalır.ama bi süre böyle devam edeceği kesin.bende çok kıskancım erkek olsaydım heralde kızı evden çıkarmazdım sempatiksalakcinni

keşke benimde sevgilim bu kadar kıskansa.walla çok isterdim

ayy canım öle deme hiç de hoş olmuyor bi yere gittiğinde haber ver ordan çıkarken tekrar eve döndüğünde yoldaysan haber ver gidiceğin yere izin al önce insana ilgi gibi geliyor sonra sıkıyor valla tecrübeyle sabit. .

Canım bende aynı sorunları yaşıyorum.Bişeyi söylemeyi atladıysam niye haberim yok niye söylemedin? Kızıyo bide.Her dakkamın raporunumu vericem sana die kızdım en sonunda.Dışarı çıkardım ne giydin,Kimle gidiyosun,Ne zaman dönceksin,Fazla süslenme,Fazla gezme,Dikkat çekme... Bi yerden sonra tak ediyor artık.. Ben söyledim artık eskisi kadar değil fazla sıkmıyor :1closedeyes:

Kıskançlık zamanla azalır,benim sevgilim markete giderken bile dakika tutardı bana düşün,ama şimdi 11 12 ye kadar kız arkadaslarımla dondurma yiyorum geziyorum,keyfine bak aşkım sen diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…