• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanç olanı nasıl anlarsınız?

Mira_88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
1.379
1.238
133
36
Arkadaşlar şimdi bu yaşına gelmişsin hala öğrenememişsin diyeceksiniz belki. Ben her zaman olaylara olumlu yönden yaklaşan iyi varsayımlarla yola çıkan biriyim. öyle ki biri birşey dese " morali bozuktur problemi vardır öyle demek istememiştir" diyorum.
Bir arkadaşım benimle bu konuda dalga bile ggecti" senin bu saf hallerin nnolacak" diye:)

Bu beni çekemiyor kıslaniyor diye hiç aklimin ucundan gecirmem. cekememezlik ve kiskanclik sice ayni kategoriye mi giriyor?

Örnek vereyim:
Trafik kazası geçirdim aracım hurdaya döndü, duyan aradı akraba arkadaş sagolsunlar duymamak mümkün degildi yasadigimiz sehir kücük oldugu icin.

Cok yakin cevremde bi akraba kiz mesela aramadı eşimin ailesinden. ama sadece o ben hic önemsemedim aklima getirmedim bile.
Yeni araba aldık çok sükür yine etrafda konusu oldu kendisininde haberi oldugundan eminim. facede begenmekle yetindi ama hicbirsekilde iletisime gecmek yok. diger yandan kendisi ilgi bekler ben hep irtibat halinde kalmaya calistim, basit binörnek ben hastalandigini bile duysam hemen gecmis olsun nasil oldun gibi bi gonul alma yoluna girerim

Şimdi diyeceksinizki neden mecburmu? asla istemem biri mecbur hissetsin ama hayatimizda bazi gerekli görgu kurallari vardir. Bunun gibi daha cooook örnek var benimle iletime gecmek istemiyor belli ama benle ilgili herseyi baskalarindan ogreniyor duyunca küser gibi yapiyor(bende aman nolur hep konus demiyorum,sadece ufak tefek seyler olmayinca sasiriyorum)dün arkadasimla laf acilinca bununla ilgili konustuk o " senin yaptiklarini yapamiyor kisitli oldugu icin rakip goruyor kkiskaniyor" dedi.
Ben yorum yapmadim konu kapandi. en son istedigim seydir goz onunde durmak ilgi cekmek kiskanilmak.

Sorarim size ben cokmu ssafozum::)
Yada ilk duygu ve dusuncelerime kulakmi vermeliyim?

Cevaplariniz icin tsk ederim. bahsettigim gibi ailecek cok yakin oldugumuz icin yedi yabanci tebrik ederken ki herkes yaptigim kazayi duymustu ondan oyle gelmeyince arkadasda boyle yorum yapinca bocaladim. cani sagolsun benim baska beklentim yok:)
Öte yandan başka sahislardan hakkimda bilgi almak isteyen birisi o yuzden size sormak istedim:)
Takmıyordur dogru, bir araya gelince bende ayni tavirlari sergilerim yine x sahislardan ogrenmek ister neler yaptigimi odemis oluruz

Bende bu kıskanç insan avını anlayamıyorum ya. Karşınızdaki insanın fesatlığı/kıskançlığı size zarar verirse zaten anlarsınız. Zarar vermeyen bir şey üzerine bu kadar düşünmek çok saçma değil mi?

Zaten hangi kadına sorsan muhakkak onu kıskanan birileri vardır. Bilmiyorum ya bahsedilen kadar kıskanç insan olsa piyasada insanlar fesatlıktan kurur gider.

Cevaplariniz icin tsk ederim. bahsettigim gibi ailecek cok yakin oldugumuz icin yedi yabanci tebrik ederken ki herkes yaptigim kazayi duymustu ondan oyle gelmeyince arkadasda boyle yorum yapinca bocaladim. cani sagolsun benim baska beklentim yok:)
Öte yandan başka sahislardan hakkimda bilgi almak isteyen birisi o yuzden size sormak istedim:)
Takmıyordur dogru, bir araya gelince bende ayni tavirlari sergilerim yine x sahislardan ogrenmek ister neler yaptigimi odemis oluruz
bilgi almak istiyor derken ? mesela bazen hiç sevmediğim bir insanın yakını bana gelse bende ayıp olmasın diye gayrıihtiyari x napıyo iyi mi ? şöyle bi konu vardı naptı onu ? filan derim ama sırf laf olsn diye yani gerçekten merak ettiğimden ya da kıskandığım değil. o da öyle olabilir.

Evet bazı insanlar bayılır beni çok kıskanıyorlar diye, biz ailedende görmedik boyle şey annem hala kızar böyle konuşmaları:) şöyle söylim ev düzeni ne aldi ne yedi nereleri gezdi rapor şeklinde sorar,bende dertsiz başıma dert açmak istemiyorum tabii

Ben bu konuyu hatırlıyorum sanki daha önce de yazmışmıydınız?
Konuya yönelik yorumuma gelince; boşverin milletin ağzı torba değilki büzesin diye bir laf var gerçekten öyle. Ne kadar çok konuşan insan var haberimiz bile yok belki. Değer verdiğiniz biri değilse hiç takmayın. Değer verdiğiniz biri yapıyorsa değer vermeyi bırakın haketmiyor sizin değerinizi.

peki ben size bir soru sorayım kim kıskanç değil????

tüm KK olarak öğrenmiş olduk araba aldığınızı
hiç hoşlanmam malıyla övünen değil ama hava atan insanı ben olsam ben de tebrik etmezdim.

Benim hava attigimi nerden cikardiniz onuda ben anlamadim..ovulecek birsey degil ki? yasadigim ülkede herkesin var hatta olmayanin yok..amacim burada duyuru yapmak degil. siz neden boyle algiladiniz? o kadar konu okuyoruz ev aldik soyle oldu boyle oldu, o hanimlaradami iyiki ev aldinda burda duyuruyosun diyorsunuz? Arabamiz hurdaya döndü arba burada cok elzem birsey demek istiyorum siz cimbizla istediginizi cekmissiniz sizin anlayisiniz demek boyle,yada turkiyede araba alana o gozle mi bakiyorlar? eger oyleyse suphelendigim sey dogruymus diyecem lakin kimseye ayni muameleyi yapmak istemem
Araba fotosu direk olarak face atilmadi bu arada:) yapici yorum yapanlara tsk ederim.

Bi çok arkadaşımız ev araba aldı hiç arayıp hayırlı olsun demedim bende çok kıskanç biriyim demek ki bi tanıdığımın yakını vefat etsede arayamam konuşamam aklıma cümle bile gelmez burdan kötü biri olduğum anlaşılmamalı

Arkadaşlar şimdi bu yaşına gelmişsin hala öğrenememişsin diyeceksiniz belki. Ben her zaman olaylara olumlu yönden yaklaşan iyi varsayımlarla yola çıkan biriyim. öyle ki biri birşey dese " morali bozuktur problemi vardır öyle demek istememiştir" diyorum.
Bir arkadaşım benimle bu konuda dalga bile ggecti" senin bu saf hallerin nnolacak" diye:)

Bu beni çekemiyor kıslaniyor diye hiç aklimin ucundan gecirmem. cekememezlik ve kiskanclik sice ayni kategoriye mi giriyor?

Örnek vereyim:
Trafik kazası geçirdim aracım hurdaya döndü, duyan aradı akraba arkadaş sagolsunlar duymamak mümkün degildi yasadigimiz sehir kücük oldugu icin.

Cok yakin cevremde bi akraba kiz mesela aramadı eşimin ailesinden. ama sadece o ben hic önemsemedim aklima getirmedim bile.
Yeni araba aldık çok sükür yine etrafda konusu oldu kendisininde haberi oldugundan eminim. facede begenmekle yetindi ama hicbirsekilde iletisime gecmek yok. diger yandan kendisi ilgi bekler ben hep irtibat halinde kalmaya calistim, basit binörnek ben hastalandigini bile duysam hemen gecmis olsun nasil oldun gibi bi gonul alma yoluna girerim

Şimdi diyeceksinizki neden mecburmu? asla istemem biri mecbur hissetsin ama hayatimizda bazi gerekli görgu kurallari vardir. Bunun gibi daha cooook örnek var benimle iletime gecmek istemiyor belli ama benle ilgili herseyi baskalarindan ogreniyor duyunca küser gibi yapiyor(bende aman nolur hep konus demiyorum,sadece ufak tefek seyler olmayinca sasiriyorum)dün arkadasimla laf acilinca bununla ilgili konustuk o " senin yaptiklarini yapamiyor kisitli oldugu icin rakip goruyor kkiskaniyor" dedi.
Ben yorum yapmadim konu kapandi. en son istedigim seydir goz onunde durmak ilgi cekmek kiskanilmak.

Sorarim size ben cokmu ssafozum::)
Yada ilk duygu ve dusuncelerime kulakmi vermeliyim?
Ortada kıskançlık bir durum yok.Birinin diğerini aramsı ilgilenmesi aralarındaki samimiyetle alakalıdır.Demek ki samimiyetiniz yok.Kasti aramamazlık yapmamıştır.Ya gerek duymamıştır çok muhabbetiniz olmadığı için,ya gerçek duymamıştır ya da kendinin de farklı sıkıntıları vardır.Ya da şu zaman ararın bu zaman ararım deyip unutmuştur.Vakit geçincede arayamamıştır.Herşeyi başkalarından öğreniyor küser gibi yapıyor demişsin de,zaten küçük yer diyorsun.Konuşulanları duyuyordur.Seninle zaten görüşmeyen nasıl küser gibi yapsınçKafa yapılarınız uymuyor olabilir,samimiyet kurmak istemiyor olabilir.Seni aramıyorsa sen de arama.
Bu arada ilgi çekmek gözönünde bulunmak istememekle face book a araba resmi koymak değişik bir ironi

Benim hava attigimi nerden cikardiniz onuda ben anlamadim..ovulecek birsey degil ki? yasadigim ülkede herkesin var hatta olmayanin yok..amacim burada duyuru yapmak degil. siz neden boyle algiladiniz? o kadar konu okuyoruz ev aldik soyle oldu boyle oldu, o hanimlaradami iyiki ev aldinda burda duyuruyosun diyorsunuz? Arabamiz hurdaya döndü arba burada cok elzem birsey demek istiyorum siz cimbizla istediginizi cekmissiniz sizin anlayisiniz demek boyle,yada turkiyede araba alana o gozle mi bakiyorlar? eger oyleyse suphelendigim sey dogruymus diyecem lakin kimseye ayni muameleyi yapmak istemem
Araba fotosu direk olarak face atilmadi bu arada:) yapici yorum yapanlara tsk ederim.
olmayan yoksa o kız neden sizin arabanızı kıskansın. bence siz de kıskandığını düşünüyorsunuz açık açık.

Bende sizinle aynı şekilde düşünüyorum. arkadaş böyle konuşunca bende buraya danışmak istedim.
Ben araba resmi atmadım bu arada, bi başkası üzerinden gayri ihtiyari duyulmuş oldu:)

Insanlardan bekentim minimumda o yüzden oturup dert yanmıyorum, göşteriş yapmayi beceremem bile o bezlerde taragim yoktur. ailemizin beklentisi o yönde " ara sor söyle oldu boyle oldu migdesi rahatsiz". ben ölumden döndüm bunun ötesi mi var:) hal böyle olunca tabii şüpheleniyorum..
Konu araba aldi tebrik etmediye dogru yol aliyor. bu bi ornekti sadece

Bir mecbur değil iki sizi kıskanmıyor
Kıskanılacak ne var ki allah aşkına herkes bir triplere giriyor anlamıyorum arkadaşınız da iyi gaz veriyor dikkat et sakata gelmesin sonra :)

Back
X