Kişiye Özel Butik Kurabiyelerim.....

Ayrıca sevgililer gününe az kaldı sipariş için acele edin :KK36:

Karlar ülkesi doğum günü için kartanesi kurabiye. Hepsini uygun fiyata yapıyorum. Daha fazlası için duygusallezzetler adıyla instagramdan takip edebilirsiniz

image.jpg

Sevgililer günü kampanyası yaptım ❤️❤️❤️
İsterseniz kavanozda isterseniz özel kutusunda sevdiğinizi aşk kurabiyeleriyle mutlu etmek için 10 şubata kadar siparişinizi verin. Kurabiyler istediğiniz model renk ve mesajlarla yapılacaktır. Siz tasarlayın ben gerçekleştireyim. Bilgi için mesaj atabilirsiniz ..

image.jpg

Özel kutusunda ikramlarınız ve özel günleriniz için süslü çikolata kaplı lokumlar

image.jpg

Kişiye özel kurabiyeler ayakkabı elbise şapka çanta şeklinde
image.jpg

Hoşgeldin bebek kurabiyeleri ister kutuda ister poşette dilediğiniz renk ve modelde yapabilirim. Daha fazlası için facebook ve instagramdan duygusallezzetleri takip edin.

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Kişiye özel butik sabunlarım istenilen renk ve modelde yapılır konsepte uygun süslenir

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

541 512 27 54 numaralı telefondan whatsapp ve mesaj yoluyla her türlü bilgiyi sorabilir görüşlerinizi iletebilirsiniz

Minik şapka şeklinde lavanta keseleri.sözününüz nişanınız nikahınız ya da doğumunuzda verebileceğiniz şık hediyeler...
image.jpg

Söz,nişan,düğün,doğum gibi özel günlerinizde sevdiklerinize sizden hatıra lavanta bohçaları....
image.jpg
image.jpg

Bebeğinizin doğumunda mevlüdünde hatıra olarak sevdiklerinize verebileceğiniz kokulutaş süslü lavanta keselerim...daha fazla model instagramda duygusallezzetlerde. Özelden mesaj atarak yada 5415122754 nolu telden whatsapp/ mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz.

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Söz,nişan,düğün için kokulutaş süslü lavanta keseleri ....

image.jpg

X