Kişiye Özel Butik Kurabiyelerim.....

dezy

Guru
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
327
8
42
Merhabalar;
Uzun zamandır Kadınlar Kulübü üyesiyim.Güzel arkadaşlıkların, dostlukların edinildiği, insanın her aradığını bulabildiği bir platform burası.Oğlumun 1 yaş doğumgününde tanıştığım şeker hamuru zamanla benim için bir tutkuya dönüştü.hobi olarak yaptığım kurabiyelerin başka insanlarında özel günlerinde yer bulması amacım oldu.
Eğer sizde bebeğinizin doğumu, mevlüdü, diş buğdayı, sözünüz, nişanınız ya da diğer özel günlerinizde kurabiye yaptırmayı düşünürseniz benimle mail yada mesaj atarak iletişime geçebilirsiniz.....
Size birkaç model burdan göstereyim .

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Son düzenleme:
Bunlarda bebek doğum,mevlüt yada sözünüz nişanınız için ikramlık lokumlar. Detaylar için özelden mesaj atabilirsiniz...

image.jpg
image.jpg

Merhabalar;
Uzun zamandır Kadınlar Kulübü üyesiyim.Güzel arkadaşlıkların, dostlukların edinildiği, insanın her aradığını bulabildiği bir platform burası.Oğlumun 1 yaş doğumgününde tanıştığım şeker hamuru zamanla benim için bir tutkuya dönüştü.hobi olarak yaptığım kurabiyelerin başka insanlarında özel günlerinde yer bulması amacım oldu.
Eğer sizde bebeğinizin doğumu, mevlüdü, diş buğdayı, sözünüz, nişanınız ya da diğer özel günlerinizde kurabiye yaptırmayı düşünürseniz benimle mail yada mesaj atarak iletişime geçebilirsiniz.....

Eki Görüntüle 1339469 Eki Görüntüle 1339472 Eki Görüntüle 1339473 Eki Görüntüle 1339474 Eki Görüntüle 1339476 Eki Görüntüle 1339482

Süpersiniz

Merhabalar;

Eki Görüntüle 1339469 Eki Görüntüle 1339472 Eki Görüntüle 1339473 Eki Görüntüle 1339474 Eki Görüntüle 1339476 Eki Görüntüle 1339482

Süpersiniz

Renk renk bezelerim. duygusallezzetleri facebook ve instagramdan takip edebilirsiniz
image.jpg

bunun acaba tarifi var mi ? Kendim yapmak isterdim ..

Bir tarifi var tabiki ama çok aşamalı ve detaylı pandispanya içi pastacı kreması dışı ganajdan oluşuyor. Bunların içerikleri tamamen zevkinize göre değişmekte. Mesela bu pastamın iç kremasında kestane ve damla çikolata var. Mantarlar ise tamamen mereng yani beze sapını ve başını ayrı yapıp sonrasında birleştiriyorsunuz.

Fırfırlı kurabiyelerim. Tüm ürünleri kendi mutfağımda kalite ve titizlikle hazırlıyorum. Sizin istediğiniz modellerde çalışabilirim. Fiyatlarım uygundur özelden mesaj atarak bilgi alabilirsiniz.

image.jpg
image.jpg

Haftasonu arkadaşımın kızı için hazırladığım karlar ülkesi konseptli doğumgünü partisi. Çok şık oldu ve çocuklar çok hoşlandılar. Bu partiye ait daha fazla fotoğraf için facebook ve instagramdan duygusallezzetler adıyla beni takip edip soru ve önerilerinizi iletebilirsiniz.

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

X