- 12 Ocak 2019
- 2.872
- 6.433
- Konu Sahibi kavs-i kuzah
Merhaba kendim
Merhaba sabah ağlayıp duran çocuklar olmadan başlayan gün
...
Ben onu giymem, ben onu yemem, babam beni götürdü- götürmedi savaşının galibi benim gerilen ruh halim. Yoksa hergün olduğu gibi su akıp yolunu buluyor...
...
Dünden beri dersler üzerinde çalışıyorum mümkün mertebe. Hasta çocuğu okula göndermek, istekleri, evin rutinleri derken bir şekilde halledip gidiyoruz.
Gerçekten de herşey bitiyor, gidiyor.
Sabah annemle konuştum. Psikolojik sıkıntı geçiren bir kızdan bahsetti. Aldığı kilo nedeniyle tanıyamamış gördüğünde.
Başkasında başka dertler.
Lise şiir defterim aklıma geldi.
"Sen dünyayı kendine mendil edersen, o senden daima gözyaşı bekler."
...
Kendime göre koyduğum manevi üst hedefler beni bu dünya karmaşasından koruyor. Çok yerde görüyorum bunu. Hedefin yüksekse altlarla uğraşmasın. Görünenin arkasında gönderilen mesajı okuma lütfedilmişse ne mutlu. ( Rabbim bana da lütfetsin ve tüm ihtayacı olanlara hayırlısıyla.)
Rabbim şaşırtmasın,
Gördüğümüzden geri koymasın.
Bu günümüzü aratmasın.
Evet, çok şükür yeni bir güne uyandım.
Bugün dersimin birisi iptalmiş. Hocamızın işleri dolayısıyla.
Bu bana zaman kazanmak demek. İyi değerlendirmek istiyorum.
Planlarımı yapayım. Uygulamak nasip olur inşallah.
Ev rutinleri ( yemek, bulaşık, toparlama, çamaşır)
Ders çalışma
Yarın okulla teknik geziye gideceğim inşaallah. Çocukları annemlere bırakacağımdan dolayı çanta hazırlığı.
Gözlüğümü yenileme.
Başka yapmam gerekenler de var ama şimdilik bunlar olsun.
Merhaba sabah ağlayıp duran çocuklar olmadan başlayan gün
...
Ben onu giymem, ben onu yemem, babam beni götürdü- götürmedi savaşının galibi benim gerilen ruh halim. Yoksa hergün olduğu gibi su akıp yolunu buluyor...
...
Dünden beri dersler üzerinde çalışıyorum mümkün mertebe. Hasta çocuğu okula göndermek, istekleri, evin rutinleri derken bir şekilde halledip gidiyoruz.
Gerçekten de herşey bitiyor, gidiyor.
Sabah annemle konuştum. Psikolojik sıkıntı geçiren bir kızdan bahsetti. Aldığı kilo nedeniyle tanıyamamış gördüğünde.
Başkasında başka dertler.
Lise şiir defterim aklıma geldi.
"Sen dünyayı kendine mendil edersen, o senden daima gözyaşı bekler."
...
Kendime göre koyduğum manevi üst hedefler beni bu dünya karmaşasından koruyor. Çok yerde görüyorum bunu. Hedefin yüksekse altlarla uğraşmasın. Görünenin arkasında gönderilen mesajı okuma lütfedilmişse ne mutlu. ( Rabbim bana da lütfetsin ve tüm ihtayacı olanlara hayırlısıyla.)
Rabbim şaşırtmasın,
Gördüğümüzden geri koymasın.
Bu günümüzü aratmasın.
Evet, çok şükür yeni bir güne uyandım.
Bugün dersimin birisi iptalmiş. Hocamızın işleri dolayısıyla.
Bu bana zaman kazanmak demek. İyi değerlendirmek istiyorum.
Planlarımı yapayım. Uygulamak nasip olur inşallah.
Ev rutinleri ( yemek, bulaşık, toparlama, çamaşır)
Ders çalışma
Yarın okulla teknik geziye gideceğim inşaallah. Çocukları annemlere bırakacağımdan dolayı çanta hazırlığı.
Gözlüğümü yenileme.
Başka yapmam gerekenler de var ama şimdilik bunlar olsun.