Kişisel Rütbe

gadjo dilo

ben aslında yoğum
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
10.357
9.245
198
Kişisel blog tanıtmak reklam mı sayılıyor yahu? İlk defa duydum çok mantıksız. Amatör bir blogtan para kazanma ihtimali yok ki kimsenin, amatör olmayanın da kk profilinden yapılan reklama ihtiyacı olmaz zaten yürür gider bir şekilde.

Kaldı ki ben mesela fikirlerini beğendiğim ya da ne biliyim alışveriş yeteneğini giyim tarzını beğendiğim bir üyenin blogu varsa onu farkedip takip etmek isterim. Ki kk profilinde küçücük adı geçti diye de kimsenin blogu bir anda ziyaretçi patlaması yaşamaz. Anca demin söylediğim gibi mevcut üyenin fikirlerine değer veren birisi varsa, daha fazla fikrini okuyabilme imkanına sahip olur.

Kişisel blog linkini rütbenize yazmanız yasak değil.
K.K linkini kendi blogunuza yerleştirmek şartı ile...

bu verdiğiniz üyeler sitelerinde kk linki vermemişler
aslında verilmesi lazımdı
eğer ki sitenizin ismini kkda paylaşıyorsanız, o sitede takip edilenler kısmında kk linki olmalı, o zaman yasak değil ama aksi takdirde elbette ki reklam gibi düşünülebiliyor
eğer siz denk gelir ve kişinin bloğunda veya web sitesinde kk linkine rastlamazsanız, kötü içerik bildirip "rütbesinde blog adresi var ama kk linki vermemiş" diyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…