Kişisel Gelişim Zırvaları- Mustafa Gödeş

girlandgirl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2013
11
1
88
Bitlis

KİŞİSEL GELİŞİM ZIRVALARI.

ARKA KAPAK YAZISI..

KIRIK CAM TEORİSİ
“Metruk bir bina düşünün. Binanın camlarından sadece biri kırık olsa bile, o camı hemen tamir ettirmezseniz, yoldan geçen herkes bir taş atıp binanın tüm camlarını kırmaya başlar. Ben, ilk cam kırıldığında hemen tamir ettirdim. Bir elektrik direğinin dibine ya da binanın önüne biri çöp bıraksın mesela. O çöpü hemen kaldırmazsanız herkes çöpünü oraya bırakır ve kısa zamanda çöplük haline dönüşür bu bölge. Ben o ilk çöp torbasını hemen kaldırttım...”
Rudy Giuliani
Newyork’ un Efsanevi Belediye Başkanı

Kişisel gelişim sektörünün nasıl bir çöplük haline dönüştüğünü, her önüne gelenin kişisel gelişim kitabı yazarak veya “yaşam koçluğu” yaparak insan ruhunun nasıl iğdiş edildiğini, Kırık Cam Teorisinden daha iyi açıklayacak bir örnek yoktur sanırım…
Bu kitabı yazmaktaki amacım bu kokuşmuş kişisel gelişim çöplüğünü deşifre ederek bazı gerçekleri gözler önüne sermek, insanların bu konuda farkındalık kazanmalarına az da olsa katkıda bulunarak kişisel gelişim ile kişisel gelişim zırvalarını birbirinden ayırmalarına yardım etmektir. Mustafa GÖDEŞ
Psikolojik Danışman

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…