• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kisisel Gelisim Kitaplari Tavsiyeleri Konusunda Yardım Lütfen

epack_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
2.170
13
158
- Yurtdışı
Kizlar lutfen yardimlarinizi istiyorum. Tavsiyelere ihtiacim var hangi kisisel gelisim kitaplari okudunuz ya da hangileri gercekten faydali?
Ben stres yonetimi, ve en onemlisi cevremdeki sinir bozucu insanlar icin sagligimi bozmak istemiyorum ve bu yonde ise yarayan kitaplar ariyorum.
Deneyip ise yarayna ya ozelden ya da burdan kitap ismi verebilir mi??
lutfeennnn acilll

Canim tam istedigin gibi bi tavsiye olurmu bilmiyorum ama ben sinan akyuz okudum ustun dokmen kucuk seyleri okuyabilirsin kitapcilarda tavsiyelerde bulunur
Ben sinan akyuzu cok begeniyorum

barış muslu yıka beynini.son çıkan kitabı da beynine format at.teknikler var içinde kendine uygulayabirsin.bence iyi.

Kizlar lutfen yardimlarinizi istiyorum. Tavsiyelere ihtiacim var hangi kisisel gelisim kitaplari okudunuz ya da hangileri gercekten faydali?
Ben stres yonetimi, ve en onemlisi cevremdeki sinir bozucu insanlar icin sagligimi bozmak istemiyorum ve bu yonde ise yarayan kitaplar ariyorum.
lutfeennnn acilll

cengiz erşahin : stres kendine guven mucadele ruhu.
kesinlikle tavsiye ederim 2 gunde bitirmiştim.sürükleyici ve faydalı hayata daha farklı bakıyosun..

joe vitale- zero limit ( sıfır limit- ho'oponopono yöntemi )

aykut oğut- evrenden torpilim var

dün başladıgım ve bıraz önce bitirdigim kitap ..Ahmet şerif izgören'in şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır.kitabın ismi garip ama okudukça anlayacaksın ne demek istedigini.bu kitabı da kesinlikle tavsiye ederim bir de geçen gun yazmış oldugum cengiz erşahin : stres kendine guven mucadele ruhu

kişisel gelişim kitaplarını çok fazla sevmesem de

her şey seninle başlar- mümin sekmanın kitabını sevmiştim

herkesee cooooook tesekkur ederim kizlarrrrr herkes ne guzel tavsiyelerde bulunmus.. hepsini alicam tesekkurlerrrrrrrr

gecmise takilma, stres yonetimi , pozitif yasam gibi alanda istiyorum..

kitap seçerken yazarın eğitimine bakmanı öneririm 2 sertifika almış insanlar yerine psikoloji, psikolojik danışmanlık, psikiyatri eğitmi alanları tercih et. çünkü bazı kişisel gelişim kitapları alt yapısı olmadan sadece gaza getiriyor.

Üstün dökmen ... kucuk seyler serisi
her konuyu kapsayan icerikde

Sefa Saygili .. Strese Son kesinlikle tavsiye ederim! :)

David j.Schwartz ... Büyük düsünmenin büyüsü.

severek okudugum kitaplar ve suan aklima gelenler

hangi yonde kisisel gelisim kitaplari istiyorsun bilmiyorum fakat bunlar baslangic icin cok guzel kitaplar.

Kesinlikle ve kesinlikle Erdal Demirkıran kitapları.

Aptallar 8 Saat uyur
Parayı bulunca alayını maviye boyayacağım
Ben dünyanın en akıllı insanıyım

selam
benim hep elimin altında tuttuğum ve çok faydalandığım kitapları tavsiye edeceğim size de
1.Evrenden Torpilim Var
2.Erkekler Marstan Kadınlar Venüsten
3.Pratik Enerji Teknikleri
4.Fiziksel Hastalıkların Zihinsel Nedenleri

kişisel gelişim kitaplarının insana yardımcı olduğunu düşünmüyorum ben. hepsi psikolojiyi kullanarak birbirlerinden gördüklerini duyduklarını yazıyorlar. farkındaysanız hiçbirinde gerçekçi ya da farklı bir öneri yoktur. piyasadaki çoğu kişisel gelişim kitabını okuduktan sonra bu karara vardım ben ama tabii ki kişiden kişiye değişir.

ama erdal demirkıran kitaplarını çok beğeniyorum ben. insanın kendi değerinin farkına varmasını sağlıyor. motive ediyor ve güç veriyor bana kalırsa. onun kitaplarını tavsiye edebilirim.

lutfeennnn acilll

Tal-Ben Sahahar : Daha mutlu yaşamak. bu çok iyi bir kişisel elişim kitabıdır. Tavsiye ederim canım.

Back