Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben psikolojiye iyi gelen,ozguvenli, kararlı olmak hayattan her daim tat almak için yol gösterici bir kitap tavsiyesi edebilir misiniz? Teşekkürler..
Merhaba ben psikolojiye iyi gelen,ozguvenli, kararlı olmak hayattan her daim tat almak için yol gösterici bir kitap tavsiyesi edebilir misiniz? Teşekkürler..
En Son okuduğum kitap beni o kadar etkiledi ki keşke ergenlik dönemimde elime geçseydi. İnsanı balon gibi şişiren klasik kişisel gelişim kitaplarından çok farklı bir kitap. Kadın bakış acısıyla hayatı öyle güzel değerlendirmiş ki. Kitabın adı Mutluluk İksiri kitapta şöyle diyor; süreç sonuçtan daha önemlidir çünkü süreç bizim hayatımızdır. Gerçek şu ki; hayatımız boyunca pek çok dönemeçleer geçeriz.Hayatın bizim için başka yollar hazırlayıp hazırlamadığından habersiz bir şekilde tökezlediğimiz yerde kanayan dizimiz için ağlayıp artık yürümenin pek de anlamının kalmadığını sanarak vakit ve enerji kaybederiz.