Kişisel Gelişim alanında iş arıyorum

dlkplttt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2015
72
65
3
36
Merhaba,
27 yaşındayım. İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum. Önlisans işletme bölümü mezunuyum. 2009 yılından bu yana muhasebe elemanı olarak çalıştım ama mesleğimi sevmediğim için sevdiğim bir alan olan Kişisel Gelişim alanında çalışmak istiyorum. Çevrem olmadığı için elimden geldiği kadar internet ortamından sesimi duyurmak istiyorum. Yazı kabiliyetim var bilhassa bu alanda yayın yapan dergilerde vs. çalışabilirim. İnsana, hayvanlara, doğaya hizmet veren herhangi bir bir sektörde de çalışabilirim. Bu alanlarda çevresi olan, işi olan herkesten yardım talep ediyorum... Beni yiyip bitiren bu meslek yüzünden kafayı yemeden kurtulmam lazım, lütfen yardımcı olun... Fikirlere de açığım.

Doğaya ve hayvanlara aşığım, kitap okumayı çok severim (Kişisel gelişim, spiritüalizm, parapsikoloji, insan zihni-ruhu-bedeni hakkında kitaplar, tasavvuf, kuantum, ezoterizm, mistizm konuları hakkında az çok bilgim var ve tabi ki kendi görüşlerim de... )

Umarım bir şeyler çıkar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…