Kişisel Blog - Üfürükten Prenses

kızlar sizlerin yazılarından ilham alarak blog açmaya karar verdim ama benim bloğumda kimse beni ekleyemiyor(takipçisi olamıyor).eşimin hesabından kendi bloğuma üye olmaya çalıştım çalıştım olmadı.lütfen cevap yazar mısınız? eşimin bu blog işini başaramadığımı düşünmesini istemiyorum,acil yardım kızlar adresim hafta hafta,bu hafta

Merhaba. Bloglarınızı okuyorum. gerçeği söylemek gerekirse yazdığınız konulardan çok kendinizi ifade etmekte kullandığınız samimi dili çok beğeniyorum.birkaç arkadaşın bloğunu inceledim birkaç gün önce bende bir blog açtım. İddialı değilim,şimdilik çok keyif alıyorum. çok fazla başınızı ağrıtmayım size 2 sorum olacak yardımcı olursanız beni çok mutlu etmiş olursunuz
Birincisi google da görünmem için ne yapmam gerek.mesele yaşadığım şehirle ilgili bilgi içerikli bir yazı yazdın. bu konuda hiç yazı yok ama arama motoruna yazınca senimkide gözükmüyor.
İkincisi herkesin bloğunda kişiyi ekle ,takip et butonu var benimkinde yok.ne yapmam gerek.
Blog yazmaya bile kimi zaman zorlandığınıza ,zaman bulamadığınıza değinmişsiniz.cvp yazamazsanız sağlık olsun.kendinize iyi bakın.hoşçakalın
bu arada bloğum hafta hafta,bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…