• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kişisel Blog - Üfürükten Prenses

ben ilgilendim tatlım.
çok hoş bir blog olmuş.
yazılarınıda okudum.
çok akıcı olmuş okudukça okuyasım geldi..
üfürükten prensesim :teselli:

Su dakkalar da yapacak bisey ararken, yapcek bisi buldum hadi bloguna bakim:icecream: ufurukten pigrenses hihi:icecream:

delikafaduldendelikafadulden delikafadulden
kesinlikle tavsiye ederim. çok güzel bir blog.
ilk günlerinden itibaren takip etmekteyim.
harika bir anlatım ve güzel konuları, hiç sıkılmadan bir solukta okuyorsunuz.

Selam kelebeknehir.blogspot.com benim blogum. Eskiden burada bloglarla ilgili başlıklar vardıı. Şimdi bulamadıım. Blogu olan arkadaşlar paylaşımlarda bulunuyordu.
Senin blogunu da listeme aldım.

ben kaçırmışım...
tam kapatıyordum ki gördüm.şimdi bi göz gezdireyim
söz bi ara daha detaylı bakarım

beni yanıltmadın...
biliyordum,vardı bu sen de
sadece göz de gezdirmedim. biraz içeriğe de takıldım
bayıldım derins...
devam edicem ilk fırsatta.o zaman olumsuz eleştirilerimi de yazarım(yani eğer olursa)

beni yanıltmadın...
biliyordum,vardı bu sen de
sadece göz de gezdirmedim. biraz içeriğe de takıldım
bayıldım derins...
devam edicem ilk fırsatta.o zaman olumsuz eleştirilerimi de yazarım(yani eğer olursa)

Ahh.. çok sevindim..
Olumsuz eleştirilerin benim için çok daha önemli,lütfen yaz..
Hiç acıma bana,fikrin çok önemli canım :1hug:

bende çok begendim ..bende deriss'i az çok yorumlarından biliyorum ..içinde bir cevherin varlığını ve sade - şeffaf,olduğuğu gibi olanı yansıtan biri ...yazılarında da bunları hissetmek ve anlamak mümkün .. ;) sevgiler, derinss... üfürükten prenses' e de slmlar ;)

hakikaten güzel bir blog olmuş detaylı okuyup
eleştiri getirebilirmiyiz tabi bulursak dükkan sizin dermisin

bende çok begendim ..bende deriss'i az çok yorumlarından biliyorum ..içinde bir cevherin varlığını ve sade - şeffaf,olduğuğu gibi olanı yansıtan biri ...yazılarında da bunları hissetmek ve anlamak mümkün .. ;) sevgiler, derinss... üfürükten prenses' e de slmlar ;)

Bu gece herkes beni utandırıyor..
Çok teşekkür ederim a.s.

Back