Kısırlık ve Tüp Bebekle İlgili Sık Sorulan Sorulanlar

ben 7 yillik evliyím ve 25 yasindayim daha önce hic hamile kalmadim ve henüz tüp bebek tedavisi uygulamadim arkadaslar sizce sansim varmi olurmu? rica ederim bilgisi olan herkesten yardim istiyorum lütfen beni yanitsiz birakmayin lütfen

sorun ne, yani herhangi bir teşhis konuldu mu bir tedavi yapıldı mı

daha çok gençsin neden olmasın ki...adet oluyorsan tedaviyle ya da tedavisiz hamile kalabilirsin..
tüp bebek tedavisiyle şansın çok daha yüksek ve inşallah bebeğine kavuşursun...

canım benim 7 yıl az bi zaman değil bekleyen için ben 3.5 yıldır okadar yoruldumki üstelik 2 tüp bebekte denedim ama ben endometriozis hastasıyım.sen erken evlilk yapmışın yaşın genç meraklanma bende 30 yaşındayım menopoza kadar süremiz var :)hayırlı cumalarr

Selam kizlar benim de morelim cok bozzuk....
2 inci tüp bebekte tutmadi neyapcam bilmiyorum.....

moralini yüksek tutup pes etmeyeceksin.nerde yaptırıyorsun.bu konuda bahçeci kliniğini tek geçerim.ilk denemede tutturdular.daha önce başka yerde 8 kez denemiştim.
artık ümidimi kaybedip son kez dediğimde tuttu.sonradan yolladığım 2 arkadaşımda ilk denemede bebeklerini kucaklarına aldılar

merhaba arkadaşlar
ben çarşamba günü istanbula gidiyorum.pcos war bende..karsta oturuyorum..drçum rahim filmi çektircez dedi.benim ağrı eşiğm çok düşük.
wajinal ultrasonda bile kendmi kasıyorum korkuyorum..
size sorum istanbul kadıköyde anestezili rahim filmi çeken bildiğinz iyi dr ve fiyatı konusunda yardımcı olursanız sevinicem arkadaşlar

arkadaşlar bende yeni tüpbebek yaptırdım bugün 6. gün beklemek çok zormuşşş yaaa((
ilk üç gün çok çektim benim gibi olan varmı acaba söylemesi ayıptır transfer olmadan önce ishaldim transfer den sonra devam etti birgün yatabildim yine yattım tuvalete gitmekten biraz zordu yani
acaba tutunabildilermi puff bilmiorum yaaa

Merhaba arkadaşlar,

ben siteye yeni giriş yaptım.. Ben de 5 yıldır evliyim ve henüz çocuğum yok. Deneyimlerinizi duymak güzel olack benim için

teşekürler bilgiler için..

bende polıkıstık over var 2 asılama ve 2 tup yaptım folıkullerım yumurta toplandıktan 1 gun sonra oluyor hepsı. doktor bana genetık bısı olabılır dedı onun ıcın arastırıyorlar bu hafta yumurtaların neden oldugunu ogrenecez bıde adet olmuyorum ben doktorun verdıgı ılaclarla oluyorum lutfen arkadaslar benım gıbı polıkıstık over olanlar benı bırazda olsa bılgılendırebılırlermı rabbım ıns hepımıze bırer bebıs nasıp etsın

merhaba canım bendede pko var dört yıllık evliyim ve tedavi olmadan iki kez hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı biraz ara verdikten sonra aşılama yaptırdım ve tuttu üçüz hamilelik yaşadım ama beşbuçuk aylıkken üçünüde erken dogumla kaybettim şu an ara verdim ama tekrar aşılama yaptıracaz inş....sonu iyi olur herkez için....

Ufuk Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden Yrd. Doç.Dr. Eda Karacan'nın yürüttüğü çalışma için yaklaşık 25 dakika süren ve anne baba olma isteği ve üretkenlikle ilgili aşağıdaki linkteki anketi doldurmanız rica edilmektedir.

Bu ankete aşağıdaki koşulları sağlayanlar katılabilecektir:
1- En az 2 yıllık evli olup çocuk sahibi olmayanlar
2- Evli olup, 5-25 yaş arasında en az 1 çocuk sahibi olanlar

Lütfen aşağıdaki linki uygun olduğunu düşündüğünüz kişilerle paylaşınız.

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dExvRl9VNlZieHUxR0hnaHotazdDcGc6MQ

kızlar merhaba, size bişey sormak istiyorum..
benim kuzenim tüp bebek yaptırdı da anne gayet sağlıklı babadan problemimiz vardı
bugün 12. günü hamilelik testinde beta hcg 0.1 çıkmış varmı etrafınızda değerleri böyle çıkıpta sonradan bu hormonu yükselen ?

canım malesef negatig işallah son kez olur bir dahakine bebişine kavuşur..allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…