• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kışın tuvalet eğitimi verile bilinirmi?

Gamze Yxixlmaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2007
773
0
96
Ankara
oğlum 22 aylık olucak bu hafta sonunda ve kışa girdik ama bazen çok belirgin tuvalet eğitimine başlaya bileceğini görüyorum geçen hafta kuzenim ona göre klozet verdi ama ben hala korkuyorum birde havalar soğudu acaba bahara bıraksam mı diye düşünüyorum. Benim gibi bu aylarda başlamayı düşünen varmı acaba.
Uykularında kuru kalkıyor birde kakayı yaptıktan sonra söylüyor ve hemen altı bezini almamı isitiyor beklesem baharı acaba geç kalırmmıyım bana bir fikir verirmisiniz bu konuda tecrübeli anneler

evin sıcaksa çok zor olmaz ama yazın ki kadarda rahat olmaz nede olsa bi şort falan kışın daha kalın giydirdiğimiz için zor oluyo ama 1 hafta falan deneyebilirsin nolursa olur olmazsa bağlarsın tekrar

bence oglun hazirlik sinyalleri veriyor,hem ogrenmesi cok zaman almazki bir iki defa altina birakir o,ben kizim18 aylikken birakti ozamanda kisti, tabi birsorun olmaz evinde sicaksa, kolay gelsin butun annelere.)

Back