• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün Kışın evlenenler yardım istiyorummm :(

Arkadaslar o lafi atan arkadas nedense Bekar olarak gozukuo heralde mutlu degil ki gögsünü gere gere Evli oldugunu yazamamis.Sonuc olarak destekli yazmis hem kime ne onn dugununden...Gereksiz sinir yapmaya bile degmez bence :):sm_cool:

Canım Allah mesut etsin....

yaz kış farketmez... önemli olan sizin havanız güzel olsun, agzınızın tadı bozulmasın....

kapalı mekan olduktan sonra, bir de kuaföre araba ayarlarsan gelinligin de kirlenmez canım üzülme...
yaz düğününün tadı farklıdır ama hiçbişi bugünden belli olmaz hayırlısı olsun...

allah mesut etsin arkadaşm. Bu arada dilekdilek arkadaşım bende abanta gitmeyi düşünüyorum siz nerde kalmıştınız tavsiye edermisin?

ben de kışın evlenicem..
hem kimsenin düğünüyle çakışmıyo insanların kışın yapcak pek bişeyi olmuyo o yüzden düğünde biraz daha fazla kalabiliyolar..
hem fiyatlar da uygun oluyo avantajlarından faydalanabilirsin.. düzgün kapalı bir mekan bulduktan sonra hiç problem değil kşın düğün yapmak..
Ayrıca yapış yapış ter olmuyosun..kışın yağmur olabilir ama yazın da ter oluyosun her iyinin bir kötü tarafı var.. yağmur için ben şeffaf bir şemsiyenin etrafına beyaz tüylerden yapıştırıcam önlemimi alıcam vs. vs. şimdiden mutluluklar dilerim sana canım umarım herşey gönlünce olur..:Saruboceq:

Benım nikahım ve düğünüm Hilton Otelınde oldu,aralık ayında,sansımıza hava soguk degıldı ama ben üstüme etol kürk yaptırdım.Ayakkabım bantlı dolgu topuktu.Düğünümde 70000tl tuttu ama her seye değdı hıc bırsey içimde kalmadı,her seyden cok fazla memnun kaldık resımler düğün pastası organızasyon menuler,kokteyl,limuzin2 ay boyunca Gıdıp geldık masa duzenı muzık ıcın vs ama ınsan bu mutlu gunu ıcın neler yapmaz kı.Balayımızıda orda kaldık 3 gun.Gayet guzeldı.Ben oyle köylü düğünü sevmiyorum etrafta kro ınsanların dolastıgı yok 3 kurusluk lımonata pasta vs.Allaha sukur her sey dusundugumuzden daha mukemmel oldu pesımızde kameramanlar fotografcılar felan hala resımlere bakıyorum vıdeomuzu ızlıyorum vay be dıyorum hem yılbasını kutladk hem düğünümüzü:))En güzel düğün benimkiydi bu yıl dıyebılmek benı cok mutlu edıyor.

vallahi okurken gülme krizi geçirdim.. hem bu kadar görgüsüzlük görmedim hemde senin o köylü dediğin şekillerde evlendik biz vede gayet mutlu mesuduz..resimlerimizide çekildik,videolarımızda var çok şükür.öyle 7 bilmem kaç paralar dağıtacak kadar zengin değiliz kusura bakma..durumumuz bu..illa insanın para saçarak mı? düğün yada kısaca gösteriş yapması lazım mutlu olması için..asla..:olmaz:...ayrıca limonata pasta ikramlarınada laf söylemişsin kendin kokteyler falan yazmışsın,kusura bakma ama benim kayınpederim hacı biz öyle şampanyalar patlatamadık..içmek isteyen gider içer.. bu kadar hayat hikayene girecektin yaşanmış aşk hikayelerinde paylaşsaydın...istersen en kral düğünü yap paralar saç insan olmayı beceremedikten sonra neye yarar..sana ancak :roflol: böyle gülünür......söylenecek çok şey var sana ama yeri burası değil...ayrıca yalan olup olmadığınada şüpheliyim..

Son düzenleme:
slm canım bu arada sinirim geçmişken soruna cevap vereyim.bende ekim 20 2007evlendim.biz düğünümüzü bir kapalı çay bahçesinde yaptık.kışın fazla zorluk çekmedim.çünkü şansıma o gün hava güzeldi.sadece üzerime çıkarken şal aldım o kadar.çok güzel geçti biz her ne kadar :dance:hiltonlarda yapmasakta düğünümüzü ki çok şükür öyle olmamış düğünümüz çok beğenildi.... ayrıca sigara içmek isteyenler için açık yeride vardı.Dışardanda düğünümüz seyredilebiliyordu.. Benim olmadı ama kışın evlenenlerin en büyük sorunlarından biri gelinliklerinin etek kenarlarının kirlenmesi ama yinede zaman ve sevdiğiniz insan yanınızda olunca gözünüz hiç birşey görmüyor..umarım sende çook mutlu olursun..eğer kışın olacaksa düğün bırak olsun...mutlu olmaya bak..

Son düzenleme:
Benım nikahım ve düğünüm Hilton Otelınde oldu,aralık ayında,sansımıza hava soguk degıldı ama ben üstüme etol kürk yaptırdım.Ayakkabım bantlı dolgu topuktu.Düğünümde 70000tl tuttu ama her seye değdı hıc bırsey içimde kalmadı,her seyden cok fazla memnun kaldık resımler düğün pastası organızasyon menuler,kokteyl,limuzin2 ay boyunca Gıdıp geldık masa duzenı muzık ıcın vs ama ınsan bu mutlu gunu ıcın neler yapmaz kı.Balayımızıda orda kaldık 3 gun.Gayet guzeldı.Ben oyle köylü düğünü sevmiyorum etrafta kro ınsanların dolastıgı yok 3 kurusluk lımonata pasta vs.Allaha sukur her sey dusundugumuzden daha mukemmel oldu pesımızde kameramanlar fotografcılar felan hala resımlere bakıyorum vıdeomuzu ızlıyorum vay be dıyorum hem yılbasını kutladk hem düğünümüzü:))En güzel düğün benimkiydi bu yıl dıyebılmek benı cok mutlu edıyor.

parası o üç kuruşa yeten insanlarınki köy düğünü oluyor ve etraftaki herkeste kıro öyle mi lafa bak lafa.hem ben ne kadar tuttu sorusu göremedim bu ne beedelikafadulden

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu ne kendini beğenmişlik görgüsüzlüğe bak istediğin düğünü istediğin şekilde yap paran varki yapıyosun ama bu şekilde konuşmaya hiç hakkın yok mal da Allahın Parada öyle birgün gelirki o beğenmediğin insanlara muhtaç olursun.
SİNİRDEN ARKADAŞI unuttuk
yap güzelim sen düğününü kış yaz farketmez
kur yuvanı biran önce bir gecelik , 3 saatlik bir eylence için 7000 para verecek kadar enayi değiliz biz o parayla en azından 1 gencin ihtayıcanı alırımda yuva kurmasında katkıda bulunurum. 7000 lik düğünle değil bir genci savindirdiğimle övünürüm ben

Bende kışın istedim düğünümü.Üstümede çekmiştim peluş.Çok şükür kar yağmadı tamda ayın sonuydu.Yalnız sıcağı ben pek sevmiyorum en güzeli kışındı benim için bayar benı o sıcak hava:) yattık kalktık dua ettık durduk.Tabi birazda şans.Bizdede biraz kayıplar oldu o da bir anda doların yükselmesiyle 500 kişiyi indirmiştik 250 kişiye artık ne yapalım gelemeyenlerıde evımıze davet ettık.Allaha şükür ailecek koştuğumuza değdi kızlar.Kocamda bır dedıgımı ıkı etmedı allahtan.En güzeli kış bence ama masraflı olduğu doğru.

Son düzenleme:

buraya yazdığın şu mesajla asıl kıro sen oluyorsun canım. demek ki parası olmayanlar sizin için kıro. çok yazık bi de eğitimciymişsiniz.

yazıııkkkk ne sallamışşş yavrucaakkkk delikafadulden

koca parasiyla sonradan gorme olup hava atmaya calismak bu olsa gerekk:icecream:
kisin dugun sansina hava guzel olursa karda yagmazsa cok daha kolay olur ulasim gibi geliyor..hic endise etme o gun gelince korktugun gibi olmuyor..:1hug:

sanırım bu kişide dikkat çekmeye çalışıyo kına kıyafetleri bölümünede istediği kıyafetlerin resmini atmış anlamadım evlimi? bekarmı? sonradan mı? görme valaa...:mymeka:​

Benim düğünüm haftaya pazar,1 Kasım'da... Adana yazın çok sıcak oluyor, o yüzden yazın istemedik; bir de yazın millet tatile-yaylaya falan gidiyor. Hala kısa kollu giyiliyor buralarda neyseki; çok da karakış gibi olması zor olurdu tabii, ben yazın sıcağında yapış yapış olmaktansa serin havada olmasını tercih ederim... Size de mutluluklar dilerim...

Arkadaşlar ammada çekemeyen insanlarımız varmış ya:)) Sizene ki insanın parası varsa yapar hem ne var yani.Paylaşmış sadece sizinle yorum beklememiş maşallah yorum yorum üzerıne gelmış.Bu arada bu arkadaşımızın yaptığıda gayet normal bır sey bu sıte paylaşım sitesi adı üstünde çekemeyenler varsa içlerınde bıraksınlar düşüncelerını,hem bu ınsan coktan cevrımdısı olmuş,gorundugune gore.Size cevap bıle yazmamış buda onun düzeyınden kaynaklanıyor bence...Herkesın kendı tercıhı ıster 1 mılyon yatırır düğününe ısterse 500 tl ne var kı.Herkese allah daha çok versın.Buradakı bu tur yazısmalara artık alışalım.Herkes anasının karnından aynı duzeyde doğmuyor kı.Bu forumda zengınıde vardır fakırıde sallayın...

kimsenin kimsenin parasında pulunda zenginliğinde gözü yok, kıskandığı yok.. Allah herkese daha fazlasını versin..

bizim yadırgadığımız nokta şahsın yazdığı "etrafta kroların dolaştığı 3 kuruşluk limonata pastanın verildiği düğün" die bi anlatım şekli kullanması:umursamaz:

nekadar yanlış ve üzücü bi kelime, ne gerek vardı kendi düğününü anlatırken böle küçümser şeyler söylemeye..

eskiden yazılmış bi yorummuş yeni farkettim bende, ama hiç önemli değil bugünde yazsa 10 yıl öncede yazsa ben insanların kullandıkları kelimelere bakarım..

zengin olmuşlar ama insan olamamışlar, düşmez kalkmaz bi Allah demişlerr...:hulya:

böle bişeye tepki gösterdiğimiz için bizi "çekememezlikle" suçlayan kişilerede sadece saygılarımı sunarım a.s.

Kendimi bildim bileli yaz düğünü hatta kır düğünü istiyordum.
Ama büyük konuşmamak gerekiyormuş.
Şubat veya Ocak sonu gibi olacka düğünümüz.
ınanılmaz üşüyen bir insanım,kendimi gelinlikle o havada hayal edemiyorum özellikle açık hava çekimlerinde ama yine de evlenmek istiyorum :)
Mutlu olman önemli yoksa yağmur yağmış ya da terden daralmışsın farketmez.
Bu arada bizim düğüne de krolar gelecek,hatta bizzat gelin ve damat kro olacak zemuszemus

Arkadaşlar ammada çekemeyen insanlarımız varmış ya:)) Sizene ki insanın parası varsa yapar hem ne var yani.Paylaşmış sadece sizinle yorum beklememiş maşallah yorum yorum üzerıne gelmış.Bu arada bu arkadaşımızın yaptığıda gayet normal bır sey bu sıte paylaşım sitesi adı üstünde çekemeyenler varsa içlerınde bıraksınlar düşüncelerını,hem bu ınsan coktan cevrımdısı olmuş,gorundugune gore.Size cevap bıle yazmamış buda onun düzeyınden kaynaklanıyor bence...Herkesın kendı tercıhı ıster 1 mılyon yatırır düğününe ısterse 500 tl ne var kı.Herkese allah daha çok versın.Buradakı bu tur yazısmalara artık alışalım.Herkes anasının karnından aynı duzeyde doğmuyor kı.Bu forumda zengınıde vardır fakırıde sallayın...

Kışın evlenenlerden yardım istenilen bir başlık bu..
Kaç tl'ye düğün yaptınız başlığı değil.
"Limonata -pasta yiyen krolar" ifadesini kullanan bir insan hem görmemiş,hem ahlaksız hem de sizi temin ediyorum özünde "açtır" 18'de afedersiniz ama azıp,zengin koca kapaklayıp sonra onun parasıyla hava atmak olsa olsa pislik olur.
Bunun nesini çekip çekemeyeceğiz Allah aşkına,hayatta bir şey olamamış,onun bunun parasıyla aldığı gelinliğin fiyatıyla kalitesini arttırmaya çalışan insanlaır mı çekemeyeceğiz.
Zengin düşmanı değilim,zaten gerçek bir zengin şu foruma girip şu kadar paraya düğün yaptım demez.

Bu kış evleniyorum,polis evinde olacak düğünüm.Muhtemelen ne dağıtılıyorsa,pasta vs o dağıtılacak.Ben iki üniversite bitirdim nişanlım yüksek mühendis,eğitimli kültürlü insanlarız,şimdi biz kro mu oluyoruz? Ailelerimizin parası ancak buna yetiyor diye kro mu oluyorlar..ne yapayım para mı yaratayım??

O şahsın yazdığı İlgili yorumu yazabilmek için cahil,görgüsüz,aç ve ahlaksız olmak gerek.İstenirse bu yorum yüzünden banlanmayı bile kabul ediyorum ama aksini bana kimse iddia edemez.

Bu forumda o insanı satın alabilecek kapasitede varlıklı insanlar tanıyorum ama bir tek kez yorumlarında para lafı geçmemiştir.Herkes haddini bilecek..Seviyesi yüzünden yorum yazmamış diyorsunuz,o terbiyesizliği yüzünden olmasın???

Zenginliğe varlığa tapanlar,bununla böbürlenenler bir gün helak olacaklar arkadaşım.Hangi dine mensup olursanız olun bunu herkes bilir..Beni bu sebepten hakir görecek adamın alnını karışlarım.

kimsenin kimsenin parasında pulunda zenginliğinde gözü yok, kıskandığı yok.. Allah herkese daha fazlasını versin..

bizim yadırgadığımız nokta şahsın yazdığı "etrafta kroların dolaştığı 3 kuruşluk limonata pastanın verildiği düğün" die bi anlatım şekli kullanması:umursamaz:

nekadar yanlış ve üzücü bi kelime, ne gerek vardı kendi düğününü anlatırken böle küçümser şeyler söylemeye..

eskiden yazılmış bi yorummuş yeni farkettim bende, ama hiç önemli değil bugünde yazsa 10 yıl öncede yazsa ben insanların kullandıkları kelimelere bakarım..

zengin olmuşlar ama insan olamamışlar, düşmez kalkmaz bi Allah demişlerr...:hulya:

böle bişeye tepki gösterdiğimiz için bizi "çekememezlikle" suçlayan kişilerede sadece saygılarımı sunarım a.s.

arkadaşıma katılıyorum.

Olsun arkadaşlar herkesin tercihi farklıdır.Bu forumuda bu konuda daha fazla yorumlamayın bence,bu konunun sahıbıne ayıp oluyor.Herkes bırbırıne bayılmak zorundada değil zaten,burda çoğu ınsan bırbırını tanımıyor gereksız canınızı sıkmayın.Kımıne gore duğunler kroca olurmus kımıne gorede cok elıt.Bu o kısıye kalmış.Bu ınsanın neler gordugu nasıl yetıstıgını gosterıyor zaten.Herkes boyle bır dugune sahıp olur ınsallah.Bu arada bu elestırdıgımız ınsanın ortamı farklı buradakı ınsanların ortamı cok farklı hanı,okullarda bıle ınsanlar tahsılıne parasına gore arkadas secer ya bu da o mantık ıste.Sanırım bu arkadas Acarkentte oturan arkadaş.Yanı evıne 1.5 mılyon veren,düğününede 70 mılyarı kolayca verır,Boylelerının hem kocası zengındır hem aıleden zengındır.Yanı kımse kendınden dusugunu alıp evlenmez.Tahsılde onemlı,maddıyatda.Bu devır boyle.Benımde bır lafım var^^ davul bıle dengı dengıne^^.Boşverın herkes ısıne baksın...Arkadasım sende konunun hakkını ver,yakında düğünün var kafanı oraya endeksle.Gereksız muhabbete gırmeyın boşa.Kim ne isterse onu yapar.Hayırlı Günler.

Son düzenleme:
Back