• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler kısımm ameliyat olucak ve çok korkuyorum

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
çok geçmiş olsun canım üzülme allah sabrını ve şıfasını verir sen bol bol dua et minik bebeğin iyileşicek merak etme

canım bugun bebeğim ve ben proğramında bu konuyu işlediler korkulacak bişey yok diyodu dr basit bir amaliyatmış geçmiş olsun canım Allah bebeğini korusun güç versin şifa versin inşallah:ecrin_bebek::nazar::Saruboceq:a.s.

sen, anlıyorum arkadaşım benim de oğlum fıtık ameliyatı olacak insan ister istemez korkuyo amöa inşallah atlatır yavrularımız dua edelim

geçmiş olsun cnm ya biliyorum çok zor bir durum bir anne için bunu kabullenmek ama Allah dermansız dert vermesin. hemen acil değilse bekleyin biraz daha büyüsün bizim komşunun kızında da var bekliyorlar 8 aylık oldu nerdeyse zaten ameliyata alınması ayılması çıkması 1 saat sürüyormuş aynı günde taburcu ediyorlarmış bi aksilik olmazsa.

benim oğluşumda 2,5 aylıkken kasık fıtığından ameliyat oldu.. bende çok endişelendim başta ama doktorumuzda iyiydi sabah 8 de girdi ameliyata 10,30 da çıktı yukarı aşağıda ayılmasını bekledim yanında ameliyathanede ayılınca çıkardılar.. sadece geceden beri çocuk aç kaldığı için biraz ona mızırdanıyor.. gece 5 den sonra bişey vermedik evde zor oyaladık acıktı ama kucakta idare ettik.. giderken arabada uyudu.. amaeliyattan çıknıcada ayılıyor ama hep uyku hainde oluyor 12 de mama verin dedi doktor o zamana kadar uyudu uyandı çok sorun olmadı.. sonrada çıkışımız oldu eve geldik.. ertesi günde sadece bir bant vardı şeffaf onu çıkardı sprey sıktı evde de sorun yaşamadık..
inşallah sizlerde kolay atlatırsınız..

geçmiş olsun.Benim kızımdada kasık fıtığı vardı.Küvezde çok yattmıştı.Tekrara hastaneye götürüp ameliyat ettirmekten çok korkuyordum.Ya aksi birşey olurda kızımı yatırmak zorunda kalırlarsa diye çok üzülüyordum ve ameliyatını bekletiyordum.Ta ki çocuk cerrahına gösterene kadar.Kızımın yumurtalıkları fıtık kesesinin içine girmiş.Birkasç ay daha bekletseydik belki yumurtalıkları çürüyecekti.Fıtık sıktığı organı çürütürmüş.Neyse ameliyat ettirdik..Daha öncede yazmıştım bir forumda.Tek taraflı fıtıktı.Ama hoca diğer tarafıda açmış bebek bir daha narkoz yemesin diye.Ordada fıtık varmış iyiki açmış.Ameliyat bir saat sürdü.20 dakika hazırlık uyuşturma,15 dk. ameliyat geri kalan süre ayılma.2 saatte hastanede bekledik.Evimize döndük.Korkulduğu gibi değilmiş.Hiç acı çekmedi evdede.Birde bildiğim kadarıyla doktorlar ,beek krnındaki süreyi 9 ayı tamamladıktan sonra 3 4 ay bekliyorlar ameliyat için.

canım benim kzımda geçen sene ameliyat oldu 4 yaşındaydı olduğunda çift taraflı fıtık ameliyatıydı..
bende çok endişelendim ve korkmuştum ama ..ameliyattan sonra çok az mızırdadı ki canım çok tatlıdır..sonrasında 2 saat hastahanede dinlendikten sonra eve çıktı ve öğlden sonra babasıyla maç yaptılar:))))))))))
diyeceğim oki endişelenicek en son şey ..
allah acil şifalar versin canım..
şimdiden geçmiş olsun :)

hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum yalnız bırakmadğınız için saolun .inş dediğinz gibi sorun çıkmaz zaten ben ameliyattan korkmuyorum narkoz alıcak olması beni korkutuo şimdilik dua edip beklemekten başka bişi yapamıyoruz buarada kısım 1 500 kg doğdu şuan 4 kilo oldu ama yine çok minik

buarada erken doğum olmasının sebebi preeklemsi çıktı buaralar felaket yayılan tansiyon benide buldu allahtan şimdi tansiyonm normal hamilelikle alakalıymış doktor kalıcı olabilir demişti ama kalmadı

Back