Kişilik sıkıntısı...

ComeOnBaby

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2012
800
6
0
Balıkesir
Meltem Hanım merhaba...
Sizinle paylaşmak istediğim şu ki...Benim duygularım bir anda ve 180 derece değişebiliyor. Bundan en çok şikayetçi olan kişi de eşim. Hatta kendisi giderken götürürüm diye doktora da bir mektup yazdı sağolsun:).Ben gülüp geçiyorum ama açıkçası kendim de bu halimden pek hoşnut değilim. Eşimin deyimiyle ona tapar gibi davranırken bir anda düşmanımmış gibi bakmaya başlıyorum. Hele hele o öfke anımda dokunulunca zaten deliriyorum ...Vücudumda bir elektrik hissettiğimde olmuyor değil...Öyle böyle sinirlenmiyorum yani...Diğer insanlarlayken de ya sessiz sakin kimseyle konuşmadan kimseyle göz göze gelmemeye çalışarak bir köşede oturuyorum ya da sevgi kelebeği gibi şenşakrak havalarda uçuyorum bi de abuk subuk hareketler yapıyorum genelde daha sonra pişman olduğum. Abuk subuk dediğim yaşıma yakışmadığını düşündüğüm hareketler ve sözler.. Bu dengesiz halim açıkçası beni de çok yoruyor...Doktora giderken mektubu unutmuşum ve doktor hanıma da kendimi 3-4 dakikada pek fazla ifade edemedim...Onun benden anladığı sadece aniden öfkelendiğim oldu...Bana ilaç yazdı...20 mg p...c fakat ben onu kullanmadım ne yalan söyleyeyim...Yani ya benim kişiliğim buysa...

Bu sizin kişiliğiniz değildir. Bu başka bir durumu düşündürtüyor. Eşinizin yazdığı mektubu alarak tekrar bir psikiyatr ile görüşün, gerekiyorsa, eşiniz de sizinle gelsin. Ama mutlaka gidin ve gerekli tedaviyi başlatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…