yıllardır saçlarımı upuzun kullandım.. gür,bakımlı saçlarım var... ancak beyazlardan bunaldım.. yazda geliyor kestireyim dedim..
nasılsa kökü ben de yine uzar diye düşündüm... iyi bir kuaför araştırdım.en pahalıkuaför en iyi kuaför sandım zannımca... küçük beslemelere döndüm..
buraya niye yazdım bilmiyorum ama.. maymun gibi oldum yaa... 50 lira verdim sadece kesimine.. ne fön çekiliyor ne köpükle şekle giriyor.
yıllardır saçlarımı upuzun kullandım.. gür,bakımlı saçlarım var... ancak beyazlardan bunaldım.. yazda geliyor kestireyim dedim..
nasılsa kökü ben de yine uzar diye düşündüm... iyi bir kuaför araştırdım.en pahalıkuaför en iyi kuaför sandım zannımca... küçük beslemelere döndüm..
buraya niye yazdım bilmiyorum ama.. maymun gibi oldum yaa... 50 lira verdim sadece kesimine.. ne fön çekiliyor ne köpükle şekle giriyor.
iki hafta oldu.. kimseler beğenmedi.. bende severim kısa saçı.. kırptı ki saçlarımı.. kendi kuaförüm sabret azcık uzasın şekle sokarız diyor...fönle ağaçkakan gibiyim.. fönsüz maymun..
tokalarla topluymuş gibi toplamaya çalışıyorum..
güle güle kullan ... benim ki kısada değil uzun değil,şekilsiz bişey... kalın gür saçlarım var benim..az dalgası da var...arkayı kısacık dümdüz kesti.. önleri azcık uzun bıraktı.. bari toplanaydı bukadar üzülür müydüm...