Kısa süren regl

kurklukadin

Samimiyetsiz samimiyetler…
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2012
1.949
2.278
Kızlar son birkaç aydır reglim kısa sürüyor ve kanama miktarı az dr gittim tahliller yapıldı her şey normal ama bu durum benim canımı sıkıyır artık eskiden 6-7 gün sürerdi şimdi 4 gün sizce nedeni nedir

Ayni sorun bende de var hem gün azaldi hem kanama hormonlar gayet normal iki farkli yerde baktirdim.... doktorun demesi su su son bir kac ayda cogaldi bu durum tahmini corona ve stressten

Ayni sorun bende de var hem gün azaldi hem kanama hormonlar gayet normal iki farkli yerde baktirdim.... doktorun demesi su su son bir kac ayda cogaldi bu durum tahmini corona ve stressten
Umarım stres nedeniyle oluyordur bende korona öncesi vardı durum dr hem ultrasonda hem de tahlillerde sorun olmadığını söyledi

aynısı bende de var 8 gün süren adet 3 gün zor oluyorum. doktora belli 10 kere gittim düzenli olduğun sürece miktarı önemli değil dedi hepsi...sende canını sıkma kuzum normalmiş böyle şeyler...

aynısı bende de var 8 gün süren adet 3 gün zor oluyorum. doktora belli 10 kere gittim düzenli olduğun sürece miktarı önemli değil dedi hepsi...sende canını sıkma kuzum normalmiş böyle şeyler...
Yaa çok teşekkür ederim içim ferahladı sağ olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…