Kısa süren adet kanaması

ayseall

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2009
219
4
96
Diğer
ıyi günler doktor hanım,

33 yaşındayım, eşimle beraber birkaç aydır çocuk sahibi olmak için uğraşiyoruz. Benim genel olarak sağlık durumum iyi, doğum kontrol hapı hiç kullanmadım. Hamile kalmaya çalıştığım bu birkaç ay boyunca adetim çok değişti, normalde 6 gün süren ve ağrılı olan adetim artık 2. gün bitiminde kesiliyor. Çok hafif ve ağrısız geliyor. Doktora gittim, önce hamile olma olasılığım üzerinde düşündü. Ama yumurtlama testim daha yeni pozitif çıkmıştı ve hamileyken böyle birşey olamayacağını söyledi. Çok üzerinde durulacak birşey olmadığını söyledi. Ama bu ay da yine 3. gün sabahı adetim kesilince endişelenmeye başladım. Sizce yeniden doktora görünmeli miyim, sizin fikrinizi alabilirsem sevinirim. Teşekkür ederim.

Son düzenleme:

selam çocuk olmadığından endişelenmek için 3 ay kısa bir süre ancak adet miktarlarınızdaki nedensiz azalmanın değerlendirilmesinde fayda var. bunun için adetin 3. gün hormonları bakılabilir, bir de ultrasonda yumurtalıklarınızdaki folikül sayısı çok önemlidir. bu testlerinizin planlanması için tekrar doktorunuzla görüşün elbette. sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…