Bir Haftada Dört Kilo Nasıl Verilir?
Bir hafta içerisinde hızlı kilo vermek istiyorsanız diyete girmemeniz gerekir. Bu işin birinci sırrı su içmekten gelir. Çünkü su vücuttaki ödemi yok etmektedir. Gün içinde iki buçuk litre su tüketmeniz gerekir. 11 yıldır sağlık programı hazırlayıp sunan deneyimli sunucu Meltem Şarkışlalı güzellik, bakım, sağlık ve estetik konularında merak edilen soruları Kadınlar Kulübü TV için yanıtlıyor.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteğinizi bekliyoruz. https://www.kadinlarkulubu.tv/
Ben bu sabah maydonoz limon kürüne başladım 15 gün her sabah yapıcam,su şişemede limon dilimi tarçın attım,akşam saaat dört gibi acıkınca chia tohumu katıyorum yoğurda bide onu yiyorum bakalım görücez fena taktım kafaya üç gündür düzenli spor yapıyorum,sabah tam buğday iki dilim ekmek öğlen ekmeksiz sadece yemek yiyorum çalıştığım için sürekli oturmak sıkıntı benim için akşadan akşama hareket yapıcam artık,63 kiloyum şu an hedef 58 :)
normal kilom 58 di hamilelik döneminde tam 20 kilo aldım 78 le doğuma girdim ve o 20 kiloyu verdim çok su içtim ve emzirmek gerçekten metebolizmayı hızlandırıyo nasılki oğlum emmeyi bıraktı 59-60 ve 65 gördüm baktım ipin ucu kaçtı pantolonlar olmuyo sinirlerim bozuldu ve yeşil elma detoxuyla 2 kilo verdim,şimdi maydonoz kürüne başladım.