Öncelikle Cevap verdin için teşekkür ederim canım ne şekilde ve nasıl tüketmem gerekbol limonlu su yeşil çay lahana çorbası bunlar aşırı yağ yakıyor
O nasıl bir şey canımLeyla hanım sarımsak turşusu deniyecrm yanına arkadaş aruotum gelin birlikte deneyelim be kurdu qwilleran gün sonra başlıca ciddi anlamda zayıf oluyormussun
Bitki çaylarının fazlasınzarar verir yanlış bilgi vermeyin lütfen.sabah aç karnına limonlu su iç bi şişeye yap günde 3 litre iç aralarda bol bol yeşil çay iç sonra lahana diyetine başla etkisini kısa sürede göreceksin
Maksimum 3 ama ben 2 içerim asla 3 içmembende bunu merak ediyodum ne kadar fazlası zarar verir mesela ?
FaZla içmeyin çok zararlı spor ile destekleyin ve yediklerinize dikkat edin gayet iyi kilo verirsinizben biraz fazla içiyorum ya
60 65 max 80 im şuansizin kilo hedefiniz nedir
Amiiiiin :) herhangi bir diyet prog yok kendime göre sekillendiriyorum spor su 6 san sonra yemiyorum meselahedefiniz 20 kilo civarı Allah bol eksili günler görmeyi nasip etsin :) uyguladıgınız diyet var mı
Nasıl diyet o lahanayı pek sevmem6 san sonra yememek kilo kaybettiriyormuş lahana diyetini bi deneseydiniz
Ayda sekiz kilo verdiriyor yemeklerden önce yarın saat önce bi tatlı kaşığı yiyorsunuz ben deneyeceğim de biri daha olsa takip ederdik en azından birbirimizi araştırmak istersenizben açtım o onu altında bir yer bulursanız orda anlatılıyorO nasıl bir şey canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?