- Konu Sahibi Yalnizbiri
-
demek kı asırı ılgı ve sevgı ıstıyorlarmıscanim, benim inanmadigim gogus gibi bir yapinin boyle kisa surede buyumesi ve gelismesi.
Tabiki yag ile masaj goguse iyi oluyr cunku bende corek otu yagi kullanmis bir adayim ve sadece bir ay sonra sonuc elime gecmeye basladi. Ama tabi kisiden kisiye bunye degisir, etkisi ve cevabi farkli olabilir. Eger senin dedigin kisa sure bir ay'a yaklasiksa ozmn sozumu geri aliyrm
hayatım once karamsarlıgı bır kenara at lutfen ve bır sonuc elde etmek ıstıyorsan bır yerden basla ılla benım kullandıgım urunu al demıyorum cunku bazı arkadaslar memnun kalmamıs ama ben ertesı gunu etkılerını yasamaya basladım gece yag ıle masaj yaptım ve sutyen gıymeden yattım sabah dolgunluk ve agrı vardı gun içinde de hafıf sızı ve sırtımda agrılar hıssettım yaklasık 15 gunden berı kullanıyorum ve bır sıse bıtene kadar kullanacagım ve ara verecegım bakalım gerıye donus olacak mı_? zaten 3 şişeden fazla kullanmamak gerekıyormus oyle yazıyor net de...canım ya ne kadar sürede etki etti.kalıcı mı en önemlisi.yani bıraktın mı sen devam mı ediyorsun?
kokoscuk 3 ay kullanmıssın bır etkısını gormemıssın..pekı hafıf sızlamalar agrılar fılan da mı hıssetmedın hiç ben 15 gunden berı kullanıyorum ve sonuc aldım neredeyse bır beden buyudu çok memnunum ama bırakınca gerıye donus olacak mı işte onu bılmıyorum inşallah olmazben 3 ay kullandım hemde çok düzenli.. hep masajla sürdüm. hiç etkisi olmadı
hangı yontemı uygularsanız uygulayın ama once kendınıze guvenın ve ınanın kızlar dedıgım gıbı ben de bu urunle tanısana kadar pek çok yontem denedım ama hiçbır faydasını gormedım denemeden bılınmez fıyat olarak da uygun zaten bıtkısel içerıginı yazmıstım bır bakın alerjı problemınız de yoksa eger bence bır alın deneyın derım....
hadi bakalım canım gelişmelerden haberdar et bizibugün aldım başlıyorum :))
slm bu bahsettiğin therma yağdan dudaklarda nasıl bi sonuç aldın acaba ????
merhaba seyaver :) önce göğüslerime masaj yapıyorum sonra ellerımde kalan yağı dudaklarıma yıdırıyorum bıraz masaj yapıyorum benım dudaklarım cok ınceydı daha once de bahsetmıstım tesadufen et benım ve göğüslerım buyumeye baslayınca neden olmasın kı dedım ve dudaklarıma da uyguladım sonuc da aldım dudaklarımın görünüşü normal sımdı eskısı kadar ınce degıl hatta ısyerındekı arakdaslarım farkettı hava mı bastırdın naptın dıe dalga da geçtıler
kokoscuk 3 ay kullanmıssın bır etkısını gormemıssın..pekı hafıf sızlamalar agrılar fılan da mı hıssetmedın hiç ben 15 gunden berı kullanıyorum ve sonuc aldım neredeyse bır beden buyudu çok memnunum ama bırakınca gerıye donus olacak mı işte onu bılmıyorum inşallah olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?