kısa süre için satılık pronovias alcanar duvak

tesadufen243

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
44
1
36
Ankara
Merhaba Arkadaşlar,

Gelinliğimin duvağını kısa süsre için satılığa çıkardım. Pronovias Alcanar modelinin kendi duvağıdır ancak diğer bir kaç modelin yanında da veriyorlar Pronovias mağazalarında, farklı bir model. İnci beyazı (Ivory) rengi. 1000 tl'ye yakın bir fiyata alındı, faturası mevcuttur. 600 tl'ye satmak istiyorum, hiçbir kusuru yok ve kuru temizlemesi yapılmıştır.

Canım 600 lira çok ben vakkoda sordum 700 liraydı pahalı geldi almadım.
Benim 26 nisanda nikahım, nikahtan sonra vakkodan 5000 tlye aldığım gelinliğimi 1500e satıcam maksat benden sonra birisi faydalansın. Böyle zamanlarda birbirimize faydamız olsun. Fiyatta birşeyler yaparsan düşünebilirim.

Vakko'da sorduğun başka bir duvaktır muhtemelen, ben 2012 yılında aldım Ankara Pronovias'tan 1000 liraya yakın bir fiyata 940 lira gibi birşeydi, durumu olan almak isteyen olursa diye düşünüyorum satmayı :) Şahsen kendi duvağından farklı bir duvak takmak istememiştim ben gelinliğimin ama tercih meselesi tabi ki...

Gelinlikten ve duvaktan aldığım ücreti yeni evlenecek ve gerçekten ama gerçekten ihtiyacı olan 2 geline yardım yapmak için kullanacağım, onun da arayışındayım zaten :)

Ufak da olsa pazarlık payı var tabi ki...

Sevgiler...

Hayırlısı olsun :)

almak istiyorum ama nasıl ıletısım kurabılrıız?

Merhaba, uzun süredir bildirim gelmeyince siteye girmemiştim, yazanlar olmuş, duvağım hala satılık ilgilenen olursa iletişime geçebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…