Kısa şort arıyorum

_MedceziR_

«DirenTürkiye»
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2010
16.931
12.191
298
İzmir
Selam hanımlar..
Kışın kalın çorabın üstüne giyebileceğim şort arıyorum..Tercihim siyah olması..
Bacak kısımları yapışan istemiyorum, biraz bolca olacak.

m-l beden..

Bir de güzel kot şortlarınızı varsa görmek isterim..

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba
siyah istemişsiniz ama
bir bakın yinede
kahverengi opak çorapla kullanabilceğiniz kalıbı cok güzel sort
bedeninde 40 yazıyor ama y.dısından alınmıstı
38 bedene olur 7 tl

$20140202_133021.jpg

merhaba
siyah istemişsiniz ama
bir bakın yinede
kahverengi opak çorapla kullanabilceğiniz kalıbı cok güzel sort
bedeninde 40 yazıyor ama y.dısından alınmıstı
38 bedene olur 7 tl

Eki Görüntüle 987303

Canım özel mesajını da şimdi gördüm, yanıtlayacağım..
Bunun bacak kısmı bana yapışır, belli :)
Ben biraz bolca duracak bir şort arıyorum, siyah olursa da çok iyi olur..

Çok teşekkür ederim yine de :16:

Selam hanımlar..
Kışın kalın çorabın üstüne giyebileceğim şort arıyorum..Tercihim siyah olması..
Bacak kısımları yapışan istemiyorum, biraz bolca olacak.

m-l beden..

Bir de güzel kot şortlarınızı varsa görmek isterim..

canım bendede bu var düşünürsen . L beden

$IMG_0692.jpg

$1797464_10151848173992315_361934996_n.jpg $1779972_10151848173707315_2027366863_n.jpg $1898121_10151848173552315_77517164_n.jpg
cnm bendede bu var fotolar puslu cıkmış biraz kaşe koyu gri siyaha bakan arkası tek kasap cep özel diktirmiştim bunu kaşe pantolondu önü bombeli oluyor dar değil

Eki Görüntüle 987744 Eki Görüntüle 987745 Eki Görüntüle 987746
cnm bendede bu var fotolar puslu cıkmış biraz kaşe koyu gri siyaha bakan arkası tek kasap cep özel diktirmiştim bunu kaşe pantolondu önü bombeli oluyor dar değil

Tatlım bacak kısmı dar bunun..Ben bol kesim bi şort arıyorum..

Eki Görüntüle 987748

Bunun pilesiz ve daha spor kumaşını düşün..Ama model olarak bu..Yani bacak kısımları bol olsun istiyorum biraz..

Tatlım bacak kısmı dar bunun..Ben bol kesim bi şort arıyorum..

Eki Görüntüle 987748

Bunun pilesiz ve daha spor kumaşını düşün..Ama model olarak bu..Yani bacak kısımları bol olsun istiyorum biraz..

ayy biliyorum bu tarzları evet cok hoş hatta bunlar bel yukarsı giyiliyor içine badi ile yabancı kızlarda görmüştüm inşallah bulursn :16:

Yüksek bel giyemem de işte bacak kısmı bu bollukta olsun istiyorum :1:

Sağolasın canım :16:

valla kaç dakkadır aradım o kızdaki şortu fotosunu atcaktım yuksek beldi ama süper mini cok muthiş duuruyo aklında olsun die bulamadım maalesef sende sağol canım:16:

valla kaç dakkadır aradım o kızdaki şortu fotosunu atcaktım yuksek beldi ama süper mini cok muthiş duuruyo aklında olsun die bulamadım maalesef sende sağol canım:16:

Biliyorum ben o modelleri, gördüm capon hatunlarda..Onlarda xs bile bol duruyor yahu :1:

Aslında daha butükleri dolaşma imkanım olmadı..Vardır mutlaka..İnceliyorum ya, şortlara heves ettim işte :60:

bulamazsan burada şayet kemeraltına git canım orda her ceşit var biliyorsun zaten :34: ben nişan alışverişi için baya gezdim ya ordan biliyorum ne nerde ne var:37:

bulamazsan burada şayet kemeraltına git canım orda her ceşit var biliyorsun zaten :34: ben nişan alışverişi için baya gezdim ya ordan biliyorum ne nerde ne var:37:

Hadi beraber alışverişe çıkıp boşalan yerleri dolduralım ahahha :52:
Şu mankeni de alayım ben senin gibi, yazlıktakileri öyle çekeyim..Yerde orda burda çok zor oluyor..

Allah tamamına erdirsin canım:nazar:

Hadi beraber alışverişe çıkıp boşalan yerleri dolduralım ahahha :52:
Şu mankeni de alayım ben senin gibi, yazlıktakileri öyle çekeyim..Yerde orda burda çok zor oluyor..

Allah tamamına erdirsin canım:nazar:

amin cnm sağolasın hala eşya var biz senle butik açsak olurmuş vallaha aman istemem dışardan bişey artık burası en guzeli vallaaha hem uygun hem oturdugun yerden alışverişe cıkmak süper :60::64: canım bol bereketli satışlar dilerim ben yatayım çok öptüm iyi gecelerrr :69:

amin cnm sağolasın hala eşya var biz senle butik açsak olurmuş vallaha aman istemem dışardan bişey artık burası en guzeli vallaaha hem uygun hem oturdugun yerden alışverişe cıkmak süper :60::64: canım bol bereketli satışlar dilerim ben yatayım çok öptüm iyi gecelerrr :69:

İyi geceler canım benim :38:

Back