• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kısa saça hangi renk yakışır?

Kızlar naçizane birşey paylaşayım,televizyonda veya dergii internet vs fotoğraflarda gördüğünüz renklere doğrudan inanmayın.Çünkü çok farklı açılardan ışık aldıkları için renkler olduğundan çok farklı görünebiliyor.Ki özellikle açık renkler öyle görünüyor.

Bir de ben zamanında çok araştırmıştım,internette bazı siteler var,resminizi yüklüyorsunuz,orda farklı saç renkleri modelleri var,onları deneyip görebiliyorsunuz,tabi onlar da yüzde yüz doğru sonuç vermiyo ,aynı mantıktan dolayı (yüzünüzün de aynı açıyla ışık alması gerekir ) ama az çok fikir sahibi olabilirsiniz.

neymş o sitesinin adresi canm? çook iyi olur aslında..

ben kısa saçta platin gibi açık sarıları ve turuncu karamel tonlarını seviyorum... kısa saça daha bi hava katıyo gibi geliyo bana

ben kısa saçta platin gibi açık sarıları ve turuncu karamel tonlarını seviyorum... kısa saça daha bi hava katıyo gibi geliyo bana

ilginç valla:S hiç bunları düşünmemştm kuaförüm n dicek acep çok teşekkürler canlarımm :))

yok canm estf. ben zaten akıl almak için soruyorum sizlere :) yaşım 20 olduğu için kızıl istemiyorum çok olgun gösteriyo:S
Eki Görüntüle 469885 burda tuhaf çıkmşm ama en son çekindiğim foto saç rengim de böyle

Beaz ten mavi gözler..Aklıma direk siyah geldi :17:
Eğer koyu renk saçlardan hoşlanırsanız size siyahın çok yakışacağını düşünüyorum

Back