• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kısa saça hangi renk yakışır?

sekerl

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
619
26
318
kızlar saçlarım kısa çokda kısa değil kulak altında,koyu kahve şu anda ama sönük duruyor renkli gözlüyüm beyaz tenliyim hangi renkler gider acaba? aklıma bakır tonları var ama:S

cnm saçındaki boyamı kendi renginmi eğer doğal renginse karamele dönebilirsin

yok canımcm,doğal rengi kumral diplerden geldi hatta :) $0810_shinyhair_christina_hendricks-de.jpg şunu çok sevdm :)

cnm bak ben sana akıl vermiş olmayayımda kuaföre gidersen saçını açıp bu renk yapmaya çalışacak oryal sürdürmeden yapabileceğin renkler var hem bende beyaz tenliyim bu renk bana hiç olmadı hemde hiç bak sana 2 renk önereceğim beğenirsen nasıl yapacağını anlatacağım bide bana kendi renginle olan foto koysana canım loreal açık kor ateşi kızılı akos çilek pembesi bir bak bakalım

cnm bak ben sana akıl vermiş olmayayımda kuaföre gidersen saçını açıp bu renk yapmaya çalışacak oryal sürdürmeden yapabileceğin renkler var hem bende beyaz tenliyim bu renk bana hiç olmadı hemde hiç bak sana 2 renk önereceğim beğenirsen nasıl yapacağını anlatacağım bide bana kendi renginle olan foto koysana canım loreal açık kor ateşi kızılı akos çilek pembesi bir bak bakalım

yok canm estf. ben zaten akıl almak için soruyorum sizlere :) yaşım 20 olduğu için kızıl istemiyorum çok olgun gösteriyo:S
$080720121176.jpg burda tuhaf çıkmşm ama en son çekindiğim foto saç rengim de böyle

yok canm estf. ben zaten akıl almak için soruyorum sizlere :) yaşım 20 olduğu için kızıl istemiyorum çok olgun gösteriyo:S
Eki Görüntüle 469885 burda tuhaf çıkmşm ama en son çekindiğim foto saç rengim de böyle

Bence ya kızıl yap ya da rengini elleme. :) Seni diğer renkler kapatır. Sarı olmaz, karamel olmaz, kumral sıradan yapar. Ama kızıl için hem tenin hem göz rengin aşırı müsait çok yakışacak bence. Olmadı bu renkle kal değiştirme. :)

Bence ya kızıl yap ya da rengini elleme. :) Seni diğer renkler kapatır. Sarı olmaz, karamel olmaz, kumral sıradan yapar. Ama kızıl için hem tenin hem göz rengin aşırı müsait çok yakışacak bence. Olmadı bu renkle kal değiştirme. :)

koyu kızılda çok güzel bi renk aslında ama ondanda dönmesi zor oluyo demi

tabi turuncu gibi yapıştı mı yakana kurtulamıyorsun. :) Ancak güzellik zor iş bişeyleri göze almak gerekiyor. Bence böyle net kırmızı olanlar var adı nedir bilmiyorum. Çok seksi duruyor.

saclarım kısa gözlerim renkli tenim beyaz uclusu. . . Hmmm :114:
canım benim aklıma bu renkten daha mukemmeli gelmedi sana da yakısır bu durumda bi incele derimmm
:81::87::112:

$aaaaaaaaaaaaaaa.jpg

Asıl fikrimi sorarsan boyatma derim ve bunu senelerdir saçını boyayan biri olarak söylüyorum :) Ben neler yapmıştım ondan bahsedebilirm ama istersen,ben de açık tenli renkli gözlüyüm ve saçım biraz daha uzun senden..
İlk önce sarı yapmıştım ama senin yaşlarındayken,hiç beğenmedim.Ertesi gün gittim bakıra boyattım,uzun süre de kullandım.Ama dezavantajı çok çabuk akıyor rengi :S
Daha sonra çikolata kahve yaptım,onu da uzun süre kullandım hatta siyaha çevirdim sonradan.İkisini de beğenmiştim.Arada tabi sıkılıp yeniden bakır (en azından yakın tonlarına,tabi siyahtan sonra zor :S ) tolarına döndüm.Yine ondan sıkılıp koyu kahveye döndüm.Yaklaşık 1 yıldır boya sürmüyorum ki artık kendi rengim gelsin istiyorum.
Bu tabi yaşla ilgili bir süreç de olabilir(25 oldum :) )
Yaş ilerledikçe doğala yöneliyorsun :)
Çok şükür daha beyazım yok.
Şu anki fikrim,beyazlarım olana kadar (ki umarım uzun süre olmaz) artık kendi rengimi kullanmak.

Ki muhtemelen kumral saç rengiin yazın güneşte açılıyodur,benim öyle oluyo,aralara gölge attırmış gibi de oluyor zaten :) Bence boyama :)

Asıl fikrimi sorarsan boyatma derim ve bunu senelerdir saçını boyayan biri olarak söylüyorum :) Ben neler yapmıştım ondan bahsedebilirm ama istersen,ben de açık tenli renkli gözlüyüm ve saçım biraz daha uzun senden..
İlk önce sarı yapmıştım ama senin yaşlarındayken,hiç beğenmedim.Ertesi gün gittim bakıra boyattım,uzun süre de kullandım.Ama dezavantajı çok çabuk akıyor rengi :S
Daha sonra çikolata kahve yaptım,onu da uzun süre kullandım hatta siyaha çevirdim sonradan.İkisini de beğenmiştim.Arada tabi sıkılıp yeniden bakır (en azından yakın tonlarına,tabi siyahtan sonra zor :S ) tolarına döndüm.Yine ondan sıkılıp koyu kahveye döndüm.Yaklaşık 1 yıldır boya sürmüyorum ki artık kendi rengim gelsin istiyorum.
Bu tabi yaşla ilgili bir süreç de olabilir(25 oldum :) )
Yaş ilerledikçe doğala yöneliyorsun :)
Çok şükür daha beyazım yok.
Şu anki fikrim,beyazlarım olana kadar (ki umarım uzun süre olmaz) artık kendi rengimi kullanmak.

Ki muhtemelen kumral saç rengiin yazın güneşte açılıyodur,benim öyle oluyo,aralara gölge attırmış gibi de oluyor zaten :) Bence boyama :)

öncelikle yazdıkların, fikirlerini paylaştıkların için çok teşekkür ederim canım,bende doğallığı seviyorum o yüzden tenime yakın renkleri tercih ediyorum evet benim saçımda (doğal) yazın daha açık renkli oluyor ve çok hoş tatlı duruyor,tenime yakın renkleri tercih edeyim diyordum o zaman aksın şimdiki boya kendi rengine dönsün :)) bi de şöyle düşüyorum eğer 1 ay sonra fln istedğim renk olmazsa tenime yakın renklerde boyatım devamlı onu kullanıyım diye düşüyorum,çünkü şöyle bişeyde var fotoda pek belli olmuyo ama dipleri kendi rengi,ortası biraz daha koyu dipleri daha bi koyu 3 renk gibi yani :SS kuaförlerdede çok boyatan biri değilim 2. kez olacak bu diğerinde bitkisel sürmüştü sadece hiç zararı olmamştı..

ayy canım tam da istedğim renk aslında 1 ton koyusuda olabilir,ne olarak geçiyor bunun adı biliyo musun
:)

canım bende de aynı sıkıntı var pek renklere hakim değilim bu konu da ikimiznde sac rengi koyu o yuzden bir mktar acıcı kullanmamız gerekliyms (oriyal değil) yine de daha tecrubeli kişiler var bu forumda bekleyelm görelm ne önerrler :79: resimdeki rengin daha koyusu bu oluyo sanırım
Eki Görüntüle 470771

bunun Palettedeki karşılığını arastırdım biraz bu cıktı
$palettedeluxsacboyasialtinkaramel755416190.jpg
Genele olarak Palettenin karamel renklernden memnun gbiler yorumlara baktım :112::109::101:
insallah istediğin rengi tutturablrsn canım kolay gelsn :):46:

öncelikle yazdıkların, fikirlerini paylaştıkların için çok teşekkür ederim canım,bende doğallığı seviyorum o yüzden tenime yakın renkleri tercih ediyorum evet benim saçımda (doğal) yazın daha açık renkli oluyor ve çok hoş tatlı duruyor,tenime yakın renkleri tercih edeyim diyordum o zaman aksın şimdiki boya kendi rengine dönsün :)) bi de şöyle düşüyorum eğer 1 ay sonra fln istedğim renk olmazsa tenime yakın renklerde boyatım devamlı onu kullanıyım diye düşüyorum,çünkü şöyle bişeyde var fotoda pek belli olmuyo ama dipleri kendi rengi,ortası biraz daha koyu dipleri daha bi koyu 3 renk gibi yani :SS kuaförlerdede çok boyatan biri değilim 2. kez olacak bu diğerinde bitkisel sürmüştü sadece hiç zararı olmamştı..

Boşver o şu an 3 renkli halini :) Normal bir süreç yani o,işte biraz sabır gerektiriyor ama :/ İstersen bu yaz boyunca denizde,güneşte filan açılır,onu bekle hem kimyasal işlem olmadan da açılmış olur rengin,kışa doğru da doğal bi renge boyatırsın.Ben sırf o eski renklerimden kurtulmak için birgün delilik yapıp, neredeyse belime gelen saçımı omuz hizamda kestirmiştim :) Yani kimyasal olmadan eski renklerden kurtulmanın yolu ; ya kestirceksin,yada özellikle yazın daha şanslı olarak bekleyeceksin güneşten açılsın..

canım bende de aynı sıkıntı var pek renklere hakim değilim bu konu da ikimiznde sac rengi koyu o yuzden bir mktar acıcı kullanmamız gerekliyms (oriyal değil) yine de daha tecrubeli kişiler var bu forumda bekleyelm görelm ne önerrler :79: resimdeki rengin daha koyusu bu oluyo sanırım
Eki Görüntüle 470771

Eki Görüntüle 470772
Genele olarak Palettenin karamel renklernden memnun gbiler yorumlara baktım :112::109::101:

Kızlar naçizane birşey paylaşayım,televizyonda veya dergii internet vs fotoğraflarda gördüğünüz renklere doğrudan inanmayın.Çünkü çok farklı açılardan ışık aldıkları için renkler olduğundan çok farklı görünebiliyor.Ki özellikle açık renkler öyle görünüyor.

Bir de ben zamanında çok araştırmıştım,internette bazı siteler var,resminizi yüklüyorsunuz,orda farklı saç renkleri modelleri var,onları deneyip görebiliyorsunuz,tabi onlar da yüzde yüz doğru sonuç vermiyo ,aynı mantıktan dolayı (yüzünüzün de aynı açıyla ışık alması gerekir ) ama az çok fikir sahibi olabilirsiniz.

Eki Görüntüle 470771

Eki Görüntüle 470772

canım zahmet etmşn çook teşekkür ederim çok yardımcn oldun çook güzel renkler ya :)

Back