Gelinlik Modelleri Kısa Gelinlik Modelleri

Vallahi siz deyin hobi, ben diyeyim can sıkıntısı, millet de desin işsizlik
Seviyorum sanırım
Sebebi ne olursa olsun istikrarlı olmanız güzel

5 yılda bu kadar gelinlik arasında favoriniz hangisi acaba ? Bu kadar gelinlik paylaştınız bir tane vardır diye düşünüyorum

Sebebi ne olursa olsun istikrarlı olmanız güzel

5 yılda bu kadar gelinlik arasında favoriniz hangisi acaba ? Bu kadar gelinlik paylaştınız bir tane vardır diye düşünüyorum

"İşte bu harika" benzeri tepki verdiğim bir kaç gelinlik var aklımda kalan. Hemen paylaşayım

Üçü de birbirinden alakasız modeller biliyorum, değişken ruh halim bir bunlarda sabit kaldı

Gelinlikten ziyade elbise gibi duruyorlar bence. Önü kısa arkası uzun gelinlikler hoş ama.

Daha çok nikaha uygunlar

Üçünün ortak noktası sadeliği balık model güzelmiş ay yeniden evlenesim geldi

Arada hobi olarak takib edeceğim topiğinizi

Benim de arada evlenesim geliyor, sonra diyorum "yapma kızım,bir gelinlik için değmez.Hobi olarak gelinlik giy"
Benim de bir karar alıp cayma ve kendimi teselli etme şeklim böyle

Daha çok nikaha uygunlar

Benim de arada evlenesim geliyor, sonra diyorum "yapma kızım,bir gelinlik için değmez.Hobi olarak gelinlik giy"
Benim de bir karar alıp cayma ve kendimi teselli etme şeklim böyle
Iyi bi yöntem ne kadar güzel olurlarsa olsun aldanma . Çok mu giyesin geldi arada gidip mağazalarda dene (pandemi gecerse)

Lise dönemlerimde bi süre moda evinde çalışmıştım deneyip deneyip giden çok vardı kaprisli gelinler sinirimi hoplatirdi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…