• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kısa Gelinlik Modelleri

kısa wed4.png
kısa wed4r.jpg

Vallahi siz deyin hobi, ben diyeyim can sıkıntısı, millet de desin işsizlik :KK53:
Seviyorum sanırım:KK37::KK36:
Sebebi ne olursa olsun istikrarlı olmanız güzel :KK68:

5 yılda bu kadar gelinlik arasında favoriniz hangisi acaba ? Bu kadar gelinlik paylaştınız bir tane vardır diye düşünüyorum :KK68:

Sebebi ne olursa olsun istikrarlı olmanız güzel :KK68:

5 yılda bu kadar gelinlik arasında favoriniz hangisi acaba ? Bu kadar gelinlik paylaştınız bir tane vardır diye düşünüyorum :KK68:

"İşte bu harika" benzeri tepki verdiğim bir kaç gelinlik var aklımda kalan. Hemen paylaşayım :KK36:

wed4.jpg

WED22.jpg

wed42.jpg

wed42g.jpg

Üçü de birbirinden alakasız modeller biliyorum, değişken ruh halim bir bunlarda sabit kaldı :KK53::halay:

Gelinlikten ziyade elbise gibi duruyorlar bence. Önü kısa arkası uzun gelinlikler hoş ama.

Daha çok nikaha uygunlar :KK36:

Üçünün ortak noktası sadeliği 😍 balık model güzelmiş ay yeniden evlenesim geldi 😂

Arada hobi olarak takib edeceğim topiğinizi 😄

:KK200:
Benim de arada evlenesim geliyor, sonra diyorum "yapma kızım,bir gelinlik için değmez.Hobi olarak gelinlik giy"
Benim de bir karar alıp cayma ve kendimi teselli etme şeklim böyle :halay::confused:

Daha çok nikaha uygunlar :KK36:

:KK200:
Benim de arada evlenesim geliyor, sonra diyorum "yapma kızım,bir gelinlik için değmez.Hobi olarak gelinlik giy"
Benim de bir karar alıp cayma ve kendimi teselli etme şeklim böyle :halay::confused:
Iyi bi yöntem 😄 ne kadar güzel olurlarsa olsun aldanma . Çok mu giyesin geldi arada gidip mağazalarda dene 😂(pandemi gecerse)

Lise dönemlerimde bi süre moda evinde çalışmıştım deneyip deneyip giden çok vardı 😂😂 kaprisli gelinler sinirimi hoplatirdi ama 😑

Back