Gelinlik Modelleri Kısa Gelinlik Modelleri

kısa wed4.png
kısa wed4r.jpg

Vallahi siz deyin hobi, ben diyeyim can sıkıntısı, millet de desin işsizlik :KK53:
Seviyorum sanırım:KK37::KK36:
Sebebi ne olursa olsun istikrarlı olmanız güzel :KK68:

5 yılda bu kadar gelinlik arasında favoriniz hangisi acaba ? Bu kadar gelinlik paylaştınız bir tane vardır diye düşünüyorum :KK68:

Sebebi ne olursa olsun istikrarlı olmanız güzel :KK68:

5 yılda bu kadar gelinlik arasında favoriniz hangisi acaba ? Bu kadar gelinlik paylaştınız bir tane vardır diye düşünüyorum :KK68:

"İşte bu harika" benzeri tepki verdiğim bir kaç gelinlik var aklımda kalan. Hemen paylaşayım :KK36:

wed4.jpg

WED22.jpg

wed42.jpg

wed42g.jpg

Üçü de birbirinden alakasız modeller biliyorum, değişken ruh halim bir bunlarda sabit kaldı :KK53::halay:

Gelinlikten ziyade elbise gibi duruyorlar bence. Önü kısa arkası uzun gelinlikler hoş ama.

Daha çok nikaha uygunlar :KK36:

Üçünün ortak noktası sadeliği 😍 balık model güzelmiş ay yeniden evlenesim geldi 😂

Arada hobi olarak takib edeceğim topiğinizi 😄

:KK200:
Benim de arada evlenesim geliyor, sonra diyorum "yapma kızım,bir gelinlik için değmez.Hobi olarak gelinlik giy"
Benim de bir karar alıp cayma ve kendimi teselli etme şeklim böyle :halay::confused:

Daha çok nikaha uygunlar :KK36:

:KK200:
Benim de arada evlenesim geliyor, sonra diyorum "yapma kızım,bir gelinlik için değmez.Hobi olarak gelinlik giy"
Benim de bir karar alıp cayma ve kendimi teselli etme şeklim böyle :halay::confused:
Iyi bi yöntem 😄 ne kadar güzel olurlarsa olsun aldanma . Çok mu giyesin geldi arada gidip mağazalarda dene 😂(pandemi gecerse)

Lise dönemlerimde bi süre moda evinde çalışmıştım deneyip deneyip giden çok vardı 😂😂 kaprisli gelinler sinirimi hoplatirdi ama 😑

X