- 16 Ocak 2024
- 198
- 48
- 28
- Konu Sahibi Linaduru39
Kızlar kısa boylular normal doğumda sıkıntı yaşayabilir zorlanabilir söylentisi var kısa boylu olup normal doğum yapan var mı nasıl geçti ? Bende istiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1.60 boyla normal doğum yapılır diğer şartlar da uygun olursa sıkıntı olmazKızlar kısa boylular normal doğumda sıkıntı yaşayabilir zorlanabilir söylentisi var kısa boylu olup normal doğum yapan var mı nasıl geçti ? Bende istiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum
159 boyum 3 tane dogurdum fif diye ciktilar disari tabi dualarin ALLAHİN yardimiylaKızlar kısa boylular normal doğumda sıkıntı yaşayabilir zorlanabilir söylentisi var kısa boylu olup normal doğum yapan var mı nasıl geçti ? Bende istiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Ay çok sevindim maşallah inşallah bana da nasip olur159 boyum 3 tane dogurdum fif diye ciktilar disari tabi dualarin ALLAHİN yardimiyla
Doktorlar diyor bazıları bende normal istiyorum sormak istedim burayaKim dedi 1.60 lar normal doğuramaz diye ya?
İnşallah öyledir yaAslında tam tersine kısaların doğumunun daha kolay olduğunu söylüyorlar
Oh be böyle yorumlar çok rahatlatıyor normalden vazgeçmek istemiyorumBoyum 1.55 4.5 kilo çocuğu normal doğurdum. Başka soru
Kısa boylu minyon kadınları gısganan bazı kazulet uzun doktor gadınlar demiş askdfkKim dedi 1.60 lar normal doğuramaz diye ya?
1.57 ile 3 sağlıklı normal doğum boy la değil çatı ile alakası varKızlar kısa boylular normal doğumda sıkıntı yaşayabilir zorlanabilir söylentisi var kısa boylu olup normal doğum yapan var mı nasıl geçti ? Bende istiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Benim eltim 1.52 falan 3tane dogurdu hepte kilosu çoktu çocuklarininKızlar kısa boylular normal doğumda sıkıntı yaşayabilir zorlanabilir söylentisi var kısa boylu olup normal doğum yapan var mı nasıl geçti ? Bende istiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Geçen bi arkadaşıma da ebe demiş sen kısasın zorlanırsın olmaz diye çok şaşırdım kendi doktoruma danıştım evet sıkıntılı olabilir ama bakarız dedi1.57 ile 3 sağlıklı normal doğum boy la değil çatı ile alakası var
Allah gönlünüze göre versin. Ama siz en hayırlsını sağlıklısını isteyin. Bebek ve annenin sağlıklı olması birinci şart bence doğum şeklinden daha önemli buOh be böyle yorumlar çok rahatlatıyor normalden vazgeçmek istemiyorum
Çok haklısınız bende sağlıklı diye düşünüyorum aslında önce bebeğim ve benim sağlığım tabiki gerisi Allah’ın takdiri inşallahAllah gönlünüze göre versin. Ama siz en hayırlsını sağlıklısını isteyin. Bebek ve annenin sağlıklı olması birinci şart bence doğum şeklinden daha önemli bu
Ben bunu duydum ama daha kısa kadınlarda 1.50den daha az baya kısa yaniGeçen bi arkadaşıma da ebe demiş sen kısasın zorlanırsın olmaz diye çok şaşırdım kendi doktoruma danıştım evet sıkıntılı olabilir ama bakarız dedi
Ben 1.70ama doguramadım ölcülerim falan hepsi iyi olsada çocuk kanala girmedi yani mecbur sezeryan oldum.Benden kuçukler çatır çutur dogurdu vallaha.Geçen bi arkadaşıma da ebe demiş sen kısasın zorlanırsın olmaz diye çok şaşırdım kendi doktoruma danıştım evet sıkıntılı olabilir ama bakarız dedi
Bu ölçü çatı muayenesinde belli olan ölçü mu bahsettiğiniz acaba ?Ben 1.70ama doguramadım ölcülerim falan hepsi iyi olsada çocuk kanala girmedi yani mecbur sezeryan oldum.Benden kuçukler çatır çutur dogurdu vallaha.
Bazen boş konuşuyorlar ölçülerin iyiyse dogurursun inşallah.