• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Kisa Boylu Gelinlere Topuklu Ayakkabilar

Topuklu ayakkabı giymek kısa olma meselesi değil ki topuklu giymek bayana yakışıyor bence
Ben kısa değilim ama bu ayakkabıların çoğunun topuğu benim gündelik topuğum :1::37:

kullaniciismi topuklu ayakkabi bayana ayri bi hava katiyor, sana katiliyorum cnm..
seksi bi görünüm isteyenler,gündelik hayatta da topuklu tercih etsin:-)

benimde nisanlimla aramda tam tamina 27 cm var hadi bakalim topuklu giymiyimde kim giysin sırnaşık şey

buldukca yeni modeller eklerim begenmenize sevindim..sengözlerimebaksanab

Bu arada hepinizin içini rahatlatacak bişey söylücem :)
Benim nişanlımla aramda 30 cm var :52::9::9: Adam 2 mt ben napıyım:1::21:

Aman, ayni kaderi paylastigim bi arkadas daha..
Onlar uzunsa biz napalim dimi ama, topukta bi yere kadar iste :79:

kizlar bendede ayni sorun var. Tamam biz kisa degiliz ama damatlarada allah masallah boy vermis. Bende dusunuyorum o kadar topuklu giyersem butun gece nasil oynicam duser kolumu bacagimi kirarsam :1:

kizlar bendede ayni sorun var. Tamam biz kisa degiliz ama damatlarada allah masallah boy vermis. Bende dusunuyorum o kadar topuklu giyersem butun gece nasil oynicam duser kolumu bacagimi kirarsam :1:

Dügünde giyecegin ayakkabilarla önceden prova yapabilirsin,
son dakika süprizi yasamamak adina:9:

Bu arada hepinizin içini rahatlatacak bişey söylücem :)
Benim nişanlımla aramda 30 cm var :52::9::9: Adam 2 mt ben napıyım:1::21:

biz de öyleyiz canım yalnız değilsin;)ben boy konusunu kompleks yapmıyorum ama tabi düğünde hoş görünmek için oldukça yüksek topuklu bir ayakkabı seçeceğim ve bizimle aynı kaderi paylaşan gelinlere şöyle bir tavsiyem olacak gelinlik seçerken eteği basenden değil de daha yukarıdan yani bel hizasından başlayan modellere yönelin boyunuz o zaman daha uzun görünür.son yıllarda hep gelinliklerin etek kısmı oldukça aşağıdan başlıyor bu da kısa boylular için oldukça yanlış bir seçim boyu olduğundan daha da kısa gösteriyor

biz de öyleyiz canım yalnız değilsin;)ben boy konusunu kompleks yapmıyorum ama tabi düğünde hoş görünmek için oldukça yüksek topuklu bir ayakkabı seçeceğim ve bizimle aynı kaderi paylaşan gelinlere şöyle bir tavsiyem olacak gelinlik seçerken eteği basenden değil de daha yukarıdan yani bel hizasından başlayan modellere yönelin boyunuz o zaman daha uzun görünür.son yıllarda hep gelinliklerin etek kısmı oldukça aşağıdan başlıyor bu da kısa boylular için oldukça yanlış bir seçim boyu olduğundan daha da kısa gösteriyor

Gelinlik konusunda bende senle aynı fikirdeyim giesele :)
Hatta topuktan sonra uygulayacağım 2. taktik belden bollaşan bi model 3. taktiğim de kabarık bi saç modeli :12:
İşte olduu bitti bile kim korkar uzun damatlardan ha hayyy:21::21::32::32:

Bayıldım bu topiğee:29::29::29:

hepsii çok güzelll:16: ama benmki kısa olanlardan yani ben 168 o 174 topuklu giyemiyorum yanındaa bayılmama rağmen özel günlerdede en az topuğu olan ve kıyafete uyan ayakkabı aramak zorunda kalıyorum :50:

hanımlar iyi hoşta bunları nerden temin edicez hı.oda var..bence birz daha kalın topuk daha rahat olur dolgu deil ince ama birz daha kalını arıyorm:S

Alacaginiz ayakkabinin kalibinin rahat olmasina dikkat etmek gerek, hatta iyi bir marka olmasi lazim..
Haybeden topuklu alinmamasi taraftariyim.. Rahatlik önemli

kaç sene önceki modeller olmasına rağmen ,halen gündemde bu modeller..:31:
bi platform sever olarak, bayıldım..:34:

Buna bittim resmenn yaa benim olmalı buu:9:
Something-bleu-cris-ivory-Wedding-Shoes.jpg

Back