Gelinlik Ayakkabısı Kisa Boylu Gelinlere Topuklu Ayakkabilar

of ya ben evlenirken napıcam,ben bunlarla rahat edememki:)benim boyum da 1.58.neden bu kadar kısayım ve bunlardan giymek zorundayım yaabenneyaptımki

ayakkabılara bayıldımmmm:)))) işte budur:))) düğünümde bundan giyicemmm:) özellikle 1 ve 2. harika ötesi:) bu modellerden bakıyorum.nişanımda da buna yakın bir topuklu giymiştim ama şimdi kırık beyazını bulmam gerekiyor:)ama böyle topuklu olunca da model genelde fazla sade kalıyor.hem üzerinde kendine göre bi işlemesi veya deseni olabilecek hem de aynen bu topuklardan olabilecek bir model nerede bulabilirim onu bilmiyorum...

acikcasi bu modeli fazla begenmedim, fikir edinmek isteyenler icin ekliyorum..

dyglu süper modeller eklemişsin tatlım:) ama artık benim bu gelinlik ayakkabılarına birkaç yıl ihtiyacım olmicak öyle görünüyor..ama arkadaşlar için harika fikir olur bunlar..

karbeyaz begenmene sevindim ama deme cnm..
kismet bu nezaman gelecegi belli olmaz:)

karbeyaz begenmene sevindim ama deme cnm..
kismet bu nezaman gelecegi belli olmaz:)

hayırlısı olsun diyelim..ama yine de bu topiği bırakmam tatlım:)düğünüm olmaz belki ama abiye altına düşünülebilir dimi:) olumlu yönden bakalım:)

Son düzenleyen: Moderatör:
karbeyaz tabiki canim, hem sen bu konuda dertli gibisin.. hayir olsun diyelim

lazbocu kesinlikle.. helede boy kisaysa :)

benmki mecbur topuklu olcak kısa değilm ama sözlüm baya uzun.
burda bazıları çok güzl ama ben
özel yaptrmayı düşünüyorum
yanlarına parlak tokadan isimlerimizin baş harfini istiyorum CE

cok iyi fikir canim.. arastirma yaptin mi peki´? nerede ve kaca mal oluyor bu özel ayakkabilar?

bende sözlümden abartılacak kadar kısa değilim ama topuklu ayakkabı giymeyi seviyorum hele de platform:))
ayakkabıların hepsi birbirinden güzel özellikle gladyatörler:)
paylaşım için teşekkürler...

arkadaşlarım size tavsiyem düün günü aşırı rahatsız topuklu bir ayakkabı tercih etmememniz. arkadaşımn başına gelenden biliyorum. sonra günün sünunda normal bi trerlık gıymek zorunda kalırsınız.:)

ben nerdeyse hepsine bayıldım diyebilirim ama en güzeli yanında taş olan sanırım ben biraz şaşayı sevenlerdenim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…