Saç Bakım Ürünleri kısa bir sürede sağlıklı saçlara kavuşmak istermisiniz?

snmglr

Anne
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2006
360
1
96
İzmir
Görümceme tavsiye edilen bir saç bakım yağını 1 aya yakın bir süre kullanan görümcemin saçlarını gördükten sonra inanamadım.Bu sitede her yazılan şeye inanmıyorum,çünkü bilen bilmeyen yazıyor yorum yapıor.
Yağın adı Barcelona.İçinde türlü bitkileden elde edilmiş yağlar war.Görümcemin saçları röfleden dolayı süpürge telinden farksızdı we yanık gibi gözüküyordu sertti.Yaklaşık 1 ay sonra inanamadım farka,kısa bir sürede çok değişmişti,yumuşacık we onarılmış bir saçla karşılaştım.Bende alıp kullanmak istiyorum ama kalmamış aldığı yerde.

bende duymadım ama peki bu yağı nasıl kullanmışş
hiç açıklamamışsın
kaç günde bir, kaç saat, kuru yada ıslak saçamı???????????

kullanılış şekli vs. aldığınızda ürünün üzerinde yazar , ben yanlış bşey sölemek istemem size burdan.Aktarlarda ise satılıyomu bilmiyorum.Görümcem bujiteriden almış.

Zeytinyağı
. Badem Yağı
. Susam Yağı
. Defne Gar Yağı
. Çörekotu Yağı
. Menekşe Yağı
. Hindistancevizi Yağı
. Ceviz Yağı
. Biberiye Yağı
. Kekik Yağı
. Çam Terebentin
. Papatya Yağı
. Mersin Yağı

içeriği şu şekildeymiş arkadaşlar

Ben aldım eczaneden.
Düzenli kullanılmadığı sürece etki etmiyor
Banyo öncesi temiz saça uygulayın 2 saat beklemesi gerek
Çam kokuyor
Saçlarıda sıklaştırıyor,dökülmeyi önlüyor
17 liraya aldım bi şişe baya gitti

canımcım bir şişenin miktarı ne kadar ki? 200 ml falan mı? bende arıyorum bulamıyorum bir türlü bir de 10liraya alanlar varmış acaba miktar farkından mı yoksa farklı fiyatlarla mı satılıyor anlamadım

benimde saç uçlarım boyadan aşırı kurumuştu denemediğim yol kalmadı Bende barcelinoyu aldım 1 ay önce 1 hafta denedim iyi geldi ama nemli temiz saça kullanın yazıyor üzerinde bende yıkadıktan sonra uyguluyordum evdeysem eğer tüm gün bekletiyordum sonra yıkıyordum o zaman fiyatı 9 tl idi bugün baktım 7 tl olmuş ama devam etmedim çünkü saçlarımdaki kuruluğı tam gideremedi bende gliserini buldum şimdi onu kullanıyorum saçlarım yumuşacık eğer dipten bakım istiyorsanız barcelino iyi ama saçlarınız aşırı yıpranmış ve kuruysa bu yağın dışında gliserinide şiddetle tafsiye ederim ..

17 lira mı?? arkadaşım moralini bozmak istemem ama çok pahalıya almışsın. geçen hafta sonu kadıköy cosmo home dan 7.5 liraya aldım.. pek bi etkisini de görmedim daha ilk günden tabi.. zamanla işe yarayacağını umuyorum..

valla ben buldum ve kullandım saçımı olduğundan fazla döktü ,,içindeki çam terebentinden şüphelendim..yaramadı bana...

canım gliserini tam olarak nasıl ve ne miktarda kullanıyorsun???

hiç açıklamamışsın

arkadaşlar ecz.satılan tamamen bitkisel üçkür bir arada şampuanlar var böle yağlara gerek yok paranızı sokağa
saçmayın ecz.ürünü kullanın iade garantili bitkisel şampuan var ben kullandım saçlarımın dökülmesi üç yıkamada
durdu saç diplerimdeki yaralar iyileşti saçımın uzaması hızlandı öle vıcıkvıcık yağlarla uğraşmayın ecz.ürünü eczacı garantili ürün kullanın

hiç açıklamamışsın

canım gliserini tam olarak nasıl ve ne miktarda kullanıyorsun???

arkadaşlar ecz.satılan tamamen bitkisel üçkür bir arada şampuanlar var böle yağlara gerek yok paranızı sokağa
saçmayın ecz.ürünü kullanın iade garantili bitkisel şampuan var ben kullandım saçlarımın dökülmesi üç yıkamada
durdu saç diplerimdeki yaralar iyileşti saçımın uzaması hızlandı öle vıcıkvıcık yağlarla uğraşmayın ecz.ürünü eczacı garantili ürün kullanın

valla ben buldum ve kullandım saçımı olduğundan fazla döktü ,,içindeki çam terebentinden şüphelendim..yaramadı bana...

ooof ben bulamıyorum yaaaa:sinifsinif:

ben kullandım arkadaşlarımda kullandı sonuç çok iyi zaten memnun kalmasam iade edecektim eczacıda dedi işe yaramazsa getir ecz.dışında güvenmeyin sağlık bakanlığından
onaylı iade garantili ürünler alın paranızı ziyanetmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…