canımcım bir şişenin miktarı ne kadar ki? 200 ml falan mı? bende arıyorum bulamıyorum bir türlüBen aldım eczaneden.
Düzenli kullanılmadığı sürece etki etmiyor
Banyo öncesi temiz saça uygulayın 2 saat beklemesi gerek
Çam kokuyor
Saçlarıda sıklaştırıyor,dökülmeyi önlüyor
17 liraya aldım bi şişe baya gitti
Ben aldım eczaneden.
Düzenli kullanılmadığı sürece etki etmiyor
Banyo öncesi temiz saça uygulayın 2 saat beklemesi gerek
Çam kokuyor
Saçlarıda sıklaştırıyor,dökülmeyi önlüyor
17 liraya aldım bi şişe baya gitti
benimde saç uçlarım boyadan aşırı kurumuştu denemediğim yol kalmadı Bende barcelinoyu aldım 1 ay önce 1 hafta denedim iyi geldi ama nemli temiz saça kullanın yazıyor üzerinde bende yıkadıktan sonra uyguluyordum evdeysem eğer tüm gün bekletiyordum sonra yıkıyordum o zaman fiyatı 9 tl idi bugün baktım 7 tl olmuş ama devam etmedim çünkü saçlarımdaki kuruluğı tam gideremedi bende gliserini buldum şimdi onu kullanıyorum saçlarım yumuşacık eğer dipten bakım istiyorsanız barcelino iyi ama saçlarınız aşırı yıpranmış ve kuruysa bu yağın dışında gliserinide şiddetle tafsiye ederim ..
bende duymadım ama peki bu yağı nasıl kullanmışş
hiç açıklamamışsın
kaç günde bir, kaç saat, kuru yada ıslak saçamı???????????
bende duymadım ama peki bu yağı nasıl kullanmışş
hiç açıklamamışsın
kaç günde bir, kaç saat, kuru yada ıslak saçamı???????????
canım gliserini tam olarak nasıl ve ne miktarda kullanıyorsun???
valla ben buldum ve kullandım saçımı olduğundan fazla döktü ,,içindeki çam terebentinden şüphelendim..yaramadı bana...
valla ben buldum ve kullandım saçımı olduğundan fazla döktü ,,içindeki çam terebentinden şüphelendim..yaramadı bana...
ooof ben bulamıyorum yaaaa:sinifsinif:
arkadaşlar ecz.satılan tamamen bitkisel üçkür bir arada şampuanlar var böle yağlara gerek yok paranızı sokağa
saçmayın ecz.ürünü kullanın iade garantili bitkisel şampuan var ben kullandım saçlarımın dökülmesi üç yıkamada
durdu saç diplerimdeki yaralar iyileşti saçımın uzaması hızlandı öle vıcıkvıcık yağlarla uğraşmayın ecz.ürünü eczacı garantili ürün kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?