deynepnaz Röportajı
Güveçte Karışık Sebze Dolması - Öncü Pirinç Sponsorluğunda
1)Yarışma hakkında düşünceleriniz?
Hoşça vakit geçirmek,kendimizi geliştirmek için ;katılmasak ta heyecanla beklediğimiz eğlence dolu etkinlik.
2)Yarışmadan beklentileriniz?
MadalyaŞaka bir yana ,hoşça vakit geçirmek.
3)Yarışmanın kurallarını beğeniyor musunuz?
Evet beğeniyorum.Özellikle oy değiştirme butonu kaldırıldıktan ve puanlamayı görmeden oy kullanma olduktan sonra daha da beğendim.
4)Yarışmaya neden katıldınız?
İlk katılımımNevreste'ye söz verişimdendi.Diğerlerine katılmam nasıl oldu ben de bilmiyorum.Arkadaşlarla sohbet esnasında insan gaza geliyor.
5)Aileniz yarışma hakkında ne düşünüyor?
Oğlum bıkmış durumda.
6)Yarışma birinciliği sizin için ne kadar önemli?
1 tane bari olaydı iyiydi.O kadar katılıp ta madalya alamayınca beceriksiz gibi hissediyorum kendimi
7)Yarışma devam etmeli mi?
Tabii ki evet.
8)Yemek yapma konusunda iddianız?
Güzel yemek yaparım iddialıyım.Yiyenler güzel yaptığımı,lezzetli olduğunu söyler.
9)Oylar sizce nasıl veriliyor?
Duygusal olarak ta veren var,arkadaş çevresine de ,görsele de ,damak tadına göre de.Bu açıdan bildirim olması tüm KKnın oy vermesi adil.
10)Rahatsız olduğunuz durumlar?
Henüz madalyamın olmaması
11)Yarışma için yaptığınız hazırlıklar?
Önce ne yapmaya karar vermek,netten araştırma ,sunum için plan yapma,fikir alma ve de alışveriş tabii ki.
12)Yarışma sizce iyi tanıtılıyor mu?
Bu bölümü takip eden biri için tanıtılmasa da kendisi farkediyor zaten ama diğer bölümdekilerin fazla bilgisi olduğunu sanmıyorum.Çoğu oylamada farkediyor yarışmayı.
13)Yeni kategori sizce ne olmalı?
Pilavlar.
14)Hediyeler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Zevkli seçimler .Manevi değeri de büyük.
15)Tarifiniz hakkında yapılan yorumlar için ne düşünüyorsunuz?
En çok ta bu yorumlar bir daha ki katılımda yarışmak için motive ediyor insanı.Beğenilmek hoşa gidiyor,güven veriyor insana.
Güveçte Karışık Sebze Dolması - Öncü Pirinç Sponsorluğunda
1)Yarışma hakkında düşünceleriniz?
Hoşça vakit geçirmek,kendimizi geliştirmek için ;katılmasak ta heyecanla beklediğimiz eğlence dolu etkinlik.
2)Yarışmadan beklentileriniz?
MadalyaŞaka bir yana ,hoşça vakit geçirmek.
3)Yarışmanın kurallarını beğeniyor musunuz?
Evet beğeniyorum.Özellikle oy değiştirme butonu kaldırıldıktan ve puanlamayı görmeden oy kullanma olduktan sonra daha da beğendim.
4)Yarışmaya neden katıldınız?
İlk katılımımNevreste'ye söz verişimdendi.Diğerlerine katılmam nasıl oldu ben de bilmiyorum.Arkadaşlarla sohbet esnasında insan gaza geliyor.
5)Aileniz yarışma hakkında ne düşünüyor?
Oğlum bıkmış durumda.
6)Yarışma birinciliği sizin için ne kadar önemli?
1 tane bari olaydı iyiydi.O kadar katılıp ta madalya alamayınca beceriksiz gibi hissediyorum kendimi
7)Yarışma devam etmeli mi?
Tabii ki evet.
8)Yemek yapma konusunda iddianız?
Güzel yemek yaparım iddialıyım.Yiyenler güzel yaptığımı,lezzetli olduğunu söyler.
9)Oylar sizce nasıl veriliyor?
Duygusal olarak ta veren var,arkadaş çevresine de ,görsele de ,damak tadına göre de.Bu açıdan bildirim olması tüm KKnın oy vermesi adil.
10)Rahatsız olduğunuz durumlar?
Henüz madalyamın olmaması
11)Yarışma için yaptığınız hazırlıklar?
Önce ne yapmaya karar vermek,netten araştırma ,sunum için plan yapma,fikir alma ve de alışveriş tabii ki.
12)Yarışma sizce iyi tanıtılıyor mu?
Bu bölümü takip eden biri için tanıtılmasa da kendisi farkediyor zaten ama diğer bölümdekilerin fazla bilgisi olduğunu sanmıyorum.Çoğu oylamada farkediyor yarışmayı.
13)Yeni kategori sizce ne olmalı?
Pilavlar.
14)Hediyeler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Zevkli seçimler .Manevi değeri de büyük.
15)Tarifiniz hakkında yapılan yorumlar için ne düşünüyorsunuz?
En çok ta bu yorumlar bir daha ki katılımda yarışmak için motive ediyor insanı.Beğenilmek hoşa gidiyor,güven veriyor insana.