Örgü Kış modası

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

Bu iki model benimde çok hoşuma gitti püsküütüm hatta Ayça'ya yapılacaklar listesine girmiş haberim yokkaydirigubbakcemile3 başka beğenenlerde var yani...
Kahverengi modelde yaka oyuntusu yok dikkat edersen, normalden daha geniş kol kesimi söz konusu, arttırma olmadığını çizgilerin düz çıkışından farkedersin, fotoğrafları alıntı yaparak büyütürsen daha net gözüküyor kesimi... Sadece kol kesimi var dediğim gibi birde çarpık ilikledinmi olay tamam :roflol:
Haftaya bir modele başlayacaktım bunları ilk sıraya almaya karar verdim şimdi :dilcikar:
Siyah mı koyu kahve mi anlayamadım diğer modelde yan bedende oyuntu var ve oyuntudan sonrada yandan arttırma...
Kırmızı modeli yapıp böreği fırına koyunca haber ver şişlerimi kapıp gelicem:roflol:

O halde şöyle bir anlaşma yapalım.. Ben böreğin içini hazırlarken, sen de kazaklara başlarsın.. Sonra da bana ilmek bilgilerini verirsin.. Fena anlaşma değil sanki.. :roflol:
Dediklerinden sonra alıntımdaki ilk kazağa bir daha baktım.. Haklısın vallahi.. Aslında kazak normal örülmüş, hatta kol kesimi de normal.. Kadın eğri giymiş sadece... yerimseniben
Elimdeki Brezilya dizisi başrolündeki iki kazak seneye bitince bunlara başlarım artık.. :roflol: Ama ne olur ne olmaz diye bilgisayarıma da kaydettim üçünü de..

Arlkadaşlar şuanda sitede çalışma olduğu için resimler görünmüyor yakında düzelicekktirr ve resimlerde görünücek :)merak etmeyin

çok güzel modeller varda haır satılsa daha iyi olurdu
benim gibi beceriksizler için

Püskütüm hepsi harika canım,bayıldım..Şu an elimde bel lastiğini başladığım ama bir türlü örnek bulamadığım şişte takılıp kalan bir işim var..
Bu iki örneğe bayıldım bunların nasıl yapıldığına dair bana yardımcı olursanız sevinir.
Sevgilera.s.

Söz vermeyeyim ama ben bir bakınayım sağa sola, umarım yardımcı olabilirim...a.s.

picassawebden alıntıdır yazmışsınız rica etsem bu modelin şemasını eklermisiniz onlarda genelde şema olurda. bunu ördürücem çok hoşuma gitti.teşekkürler şimdiden

picassawebden alıntıdır yazmışsınız rica etsem bu modelin şemasını eklermisiniz onlarda genelde şema olurda. bunu ördürücem çok hoşuma gitti.teşekkürler şimdiden

Evet genelde şemaları var picasadaki modellerin bazılarını da kayıt altına alıyorum ilk fırsatta gözden geçireceğim var ya da yok diye size haber veririm..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…