Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım forumda bu konuyla ilgili çokça yorum var, okumanı tavsiye ederim.Merhaba. Bana kışa uygun açık parfüm önerir misiniz? Pek bilgim yok ama bargello’nun çok iyi olduğunu duydum. Yorumlarınızı paylaşır mısınız lütfen?
Teşekkürler. Kesinlikle diğer konularada bakacağım :)Merhaba canım forumda bu konuyla ilgili çokça yorum var, okumanı tavsiye ederim.
Benim tavsiyelerim ise Chanel chance, ch good girl, ysl black opium, 212 sexy, gucci guilty, kenzo amour, lancome hypnose, escada magnetism. Bunlara bir bak canım, mutlaka birkaç tanesini begenirsin. Bu arada dp tavsiye ederim.
Dp den aliyorum canim ben c23 p12 n1 buttikce aldigim kalici kokular...bugun s8 aldim muthis bi koku.v3 denedim oda cok guzeldi bi dahaki sefer de onu almayi düşünüyorumMerhaba. Bana kışa uygun açık parfüm önerir misiniz? Pek bilgim yok ama bargello’nun çok iyi olduğunu duydum. Yorumlarınızı paylaşır mısınız lütfen?
Elie saab intense gibi bir kokunun üretiminin durdurulması ne kadar üzücü...nasıl bulabiliyorsunuz?Elie saab le parfum intense, chanel coco mademoiselle intense, tresor midnight rose, dior addict