• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kış Hüznü Mü?

meryemd

Kudüs Lenaa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2013
4.526
2.100
178
Selam Kızlar
daha önceki konularımda da belirtmiştim bende anksiyete sorunu var bir süredir ilaç kullanıyorum ve eski günlerime göre oldukça iyiydim fakat kış ayları geldikten sonra yağmurlar başlayınca hava gündüzleri bile çok kapalı olunca içimde bir karamsarlık,çökkünlük herşeyden bıkmış ve yorulmuş durumdayım dışarıyı görmek bile istemiyorum işkence gibi geliyor ama okul nedeniyle çıkmak zorundayım çok güçsüz ve yorgunum bunu yaşayan var mı sizce geçici midir?

mevsimlerin değişme döneminde malesef çoğu insanda bunları yaşıyor

benimde arada içimde sıkıntı oluyor ,korkma geçer bu dönemler

kafana takmamaya çalış :34:

Son düzenleme:
Geçiş dönemindeyiz. Bu dönemde depresyon kol gezer. Ben de depresifim. Normaldir. Kasım aralık gibi düzelir durum merak etme.

Eğer sizlerle benzer şeyler yaşıyorsam korkmam fakat nasıl desem sanki sokak cehennem gibi içimi çok fazla bunaltıyor ve zaten psikolojik bir rahatsızlığım da var. :26:

Eğer sizlerle benzer şeyler yaşıyorsam korkmam fakat nasıl desem sanki sokak cehennem gibi içimi çok fazla bunaltıyor ve zaten psikolojik bir rahatsızlığım da var. :26:

Anksiyetemden dolayi bazen gunduzden, bazen geceden, bazen sabah ezanindan, bazen gunesin batisindan korktum. 16 yildir siddetli bi sekilde anksiyeyle donem donem mucadele ediyorum, ruhen zayif bir aninda hangi ortamdaysan o ortamdan korkar oluyorsun. Depresif insan her sekilde psikolojisi bozuktur, anca eglenikleriyle mesgul olursa depresyonu hafifler. Bizler eglenemiyoruz zaten korkuyla bakiyoruz, korkacak birssey yok aslinda icimizden oyle geliyor. Tedavinizi ve dualari aksatmayin bence.

Anksiyetemden dolayi bazen gunduzden, bazen geceden, bazen sabah ezanindan, bazen gunesin batisindan korktum. 16 yildir siddetli bi sekilde anksiyeyle donem donem mucadele ediyorum, ruhen zayif bir aninda hangi ortamdaysan o ortamdan korkar oluyorsun. Depresif insan her sekilde psikolojisi bozuktur, anca eglenikleriyle mesgul olursa depresyonu hafifler. Bizler eglenemiyoruz zaten korkuyla bakiyoruz, korkacak birssey yok aslinda icimizden oyle geliyor. Tedavinizi ve dualari aksatmayin bence.

Sizinle aynı durumdayım bazen müzik sesinden bazen dizilerden bazen güneşin batış saatlerinden bu durum anksiyetemi acaba yani kışın içimin bunalması şuanda öyle bitin haldeyim ki hayata bağlı olsam bunları çekebilirm belki ama buşey beni hayaattan koparıyor derin düşünüyorum bu dert yüzünden ve bu da depresyona gireme sebep oluyor ders çalışmam lazım ama şimdi de okulum beni ürkütüyor

Back