• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kış günleri

Kulubun1uyesi

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2023
994
471
23
İzlediğiniz çok sevdiğiniz filmler diziler, podcastler, okuduğunuz kitaplar neler kızlar, biraz sohbet edelim paylaşım olsun ✨ kışın yapılacak aktiviteler çok yok akşamları çok sıkıcı olmaya başladı 🌨️❄️

dizi olarak Doğu, Şakir Paşa, Kızıl Goncalar ve Outlander izliyorum.
kitap: şuan Intermezzo’yu okuyorum.
podcast olarak da Endişeli Psikolog, Nasıl Olunur, Psikoperest dinliyorum ☺️

Avrupa yakası izliyorum, Feriha ya da tekrar başlamak istiyorum. Her yıl başlar yarıda bırakırım 😆 final sahnesi beni üzüyor çünkü. Bir de Vampire Diaries izliyordum yarıda bıraktım, ona da tekrar başlayabilirim

Kitap olarak da ben eski Türk edebiyatı yazarlarımızın kitaplarını okumayı çok severim. Cemil Süleyman'ın Siyah Gözler kitabı, Yakup Kadri Karaosmanoğlu'nun Hep O Şarkı kitabını defalarca okumuşumdur. Dünya klasiklerini ve eski yazarlarımızın kitaplarını da okumaya devam edeceğim

Kitap olarak da ben eski Türk edebiyatı yazarlarımızın kitaplarını okumayı çok severim. Cemil Süleyman'ın Siyah Gözler kitabı, Yakup Kadri Karaosmanoğlu'nun Hep O Şarkı kitabını defalarca okumuşumdur. Dünya klasiklerini ve eski yazarlarımızın kitaplarını da okumaya devam edeceğim
Defalarca okuduğunda göre okunmalı 💛 bazen okuyup beklentimi karşılamıyor hem zaman kaybı hem hüsran. Eski diziler güvenli alan sanırım cidden huzur verir mi ya kapıcı kızı feriyanim 😄

Defalarca okuduğunda göre okunmalı 💛 bazen okuyup beklentimi karşılamıyor hem zaman kaybı hem hüsran. Eski diziler güvenli alan sanırım cidden huzur verir mi ya kapıcı kızı feriyanim 😄
Feriha hiç izlemediysen mutlaka izle gerçekten eğlenceli 😆😆 ama işte son bölümleri tamamen dram, onlara bakamıyorum üzülüyorum 🙁

Ben kurtlar vadisi, ezeli de izleyip çok beğendim. John Wick serisine bayılırım. Suskunlar da güzeldi.
Ferihayi izlemez olur muyum tam bir eski dizi kurduyumdur 😄 bazıları ile duygusal bağ kurmuşum. Bazılarını tekrar izleyince ay bu neymiş diyorum. John wick hiç izlemedimmm bakicam. Böyle baktigima değsin istiyorum valla zaman veriyoruz ben bı de hemen bırakmam acaba sonradan güzel bir şeye evrilir mi diye çok kötü değilse bitiririm kitap da olsa film de olsa 😂 izlemediysen sende kara sevdayı izleyebilirsin kaliteliydi, Medcezir güzeldi, eskilerden yabancı damat ben çok bulurum bakıp yazayım 😄

Netflix varsa
suit - young Sheldon- john wick serisi -lupin

Harry potter serisi guzeldı
Googleden amir khan filmlerini izleyin hastasıyım valla o adamın filmlerinin azcık fazla oynuyorlar ama Olsundu çok güzeller .

Ferihayi izlemez olur muyum tam bir eski dizi kurduyumdur 😄 bazıları ile duygusal bağ kurmuşum. Bazılarını tekrar izleyince ay bu neymiş diyorum. John wick hiç izlemedimmm bakicam. Böyle baktigima değsin istiyorum valla zaman veriyoruz ben bı de hemen bırakmam acaba sonradan güzel bir şeye evrilir mi diye çok kötü değilse bitiririm kitap da olsa film de olsa 😂 izlemediysen sende kara sevdayı izleyebilirsin kaliteliydi, Medcezir güzeldi, eskilerden yabancı damat ben çok bulurum bakıp yazayım 😄
John Wick film serisinin her sahnesi aksiyon mutlaka izlemeni tavsiye ederim 😆 ben de senin dediklerine bakayım

Netflix varsa
suit - young Sheldon- john wick serisi -lupin

Harry potter serisi guzeldı
Googleden amir khan filmlerini izleyin hastasıyım valla o adamın filmlerinin azcık fazla oynuyorlar ama Olsundu çok güzeller .
Dans sahnelerini atlariz. Mod yükselten filmlerdi eskiden izledim bende amir khani :) lupin cok güzeldi

Back