Gelinlik Modelleri Kış Gelinlikleri

nasıl birşey düşünüyorsun canım mesela etol var ben çok beğendim bu arada ben gerçek kürk almıyorum imitasyonlar 65 75 filan bu atkı gibi kısa etoller var önü taşlı filan 40 yani fiyat fiyat model model adam iyi birisi indirim de yapar

sanırım ekim kasım gibi evlenecem ama bunlarım hiç birini beğenmedim. açık gelinlikte o havada komik mi durur bilemiyorum yaa pooff

cherryblossomcum çok güzeller bence
ben kış gelini olsam yazlık bir model diktirir
üzerine buradakiler gibi kürk şeklinde bolero veya pelerin alırdım
ayrıca dünya gelinliklerini görmek benim çok hoşuma gidiyor çok güzel düşünmüşsünopuyorumnanaktan

kesinlikle katılıyorum. öyle gelinler, gelinlikler görüyorum ki üzerinde ne ararsan var. tek başına güzel olabilecek detayların hepsi tek gelinlikte toplanınca çıfıt çarşısına dönmüş, müthiş zevksiz birşey çıkmış ortaya.

konuyu açan arkadaşa ben de teşekkür ederim. bence de arada gayet güzel şeyler var. kürk yakalara oldum olası bayılırım zaten (tabii yapay kürk olduğu sürece), çok kadınsı bir görüntüsü var bence.

bir de kürk bolero olarak ben sezon başında adil ışıkta çok güzel bir model görmüştüm, gördüğümde aklımdan "kış gelini olsan gelinliğin üzerine kesin bunu alırdım" diye geçmişti. kürkün yapısına bakınca minik minik yüzlerce gül bir araya gelmiş de kürk olmuş gibi görünüyordu. hala kalmış mıdır bilmiyorum ama bir bakın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…