• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kış Gelinlikleri

bu çok güzel

fashion_bridalgown_kare_c7303_456_6641.jpg

WinterWeddingGown.jpg

2618518700044785100S425x425Q85.jpg

3106400_1.jpg
burdan 1. çok harika ötekileri çok kötü

ığğğ:bbo: kış gelini olacam çatır çatı dekoltemi giyip zangır zangır titreyecem işte:teytey: böyle giyinmekten daha iyidir bence çok kokoş:olmaz:

ayy valla kolları falanda kapalı olduğu için biz tesettürlü tanımlar içindeee uygun modeller gibi geldi bana :lepi:
ayrıca çok modernler hepsiiiii alkisalkisalkis
ellerine sağlık canımm a.s.

Kızlar bu kadar abartılcak bırsey yok bence gelınlıklerde..
kıs gelını olsanız bıle yanı bu kurklu pardesuler fılan hıc gerek yok...

ben de kıs gelını oldum aralık ayında ama normal straplez gelınlıgımın ustune bırde pelustan beyaz tuylu bolero dıktırmıstım zaten acık havada olmayacakkı nıkahınız..

ya ben aslında bu topiği türkiye'yi ve bizi düşünerek açmadım ki..fisfisfis
genelde eklediğim fotoğraflar iskandinav ülkelerinden ya da rusya gibi soğuk yerlerden
yani hava sıcaklığının -30'a kadar düştüğü ülkeler
ve o ülkelerde gelinlikler nasıl oluyor bunu göstermek istedim..

ama anlaşılamadım pek:sm_confused::tomato:

Kış için bile gördüğüm en saçma gelinlikler bunlardı,yani moda evlerinde bıle bu kadar abuk subuk gelınlıklerle karşılaşmamıştım.Bolerolarda cabası.En güzel etol kürk,ben çok rahat etmiştim gittim kürkünü kendim aldım parça halinde snr onu istediğim şekilde bir moda evine diktirtmiştim.Üstüm straplezdi ve tamamen yazlık bir gelinlikti arkası vs çapraz ipli ve korseliydi ama herkes çok beğenmişti.En elit etol duruyor çünkü.Bir de insan bi defalık gelin oluyor en dekoltelisi ve en gösterişlisi olmalı...

çok şükür ki yazımız var.yaz gelini olmak tercihim.inş Allah'ım o günleri gösterir bana da bende burda paylaşırım sizlerle...

ne kadar abartmışsınız yav:S
hiç bir ülke bu gelinlik işini bizim kadar abartmıyor bence.
baksanıza prensesler kraliçeler başkan eşleri evlenirken nasıllar.
hayata burnumuzu çevirip bakmayacağımız tipte gelinlikler sade gösterişsiz.
Türk milleti olarak "para yok gösteriş çok" yapısı var bizde buna tam olarak kanaat getirdim yani

Back