Gelinlik Modelleri Kış geliniyim. Model için yardımcı olun

gulhanb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
15
0
86
İstanbul
Merhaba kızlar. Bende kış geliniyim. Düğünümde 02/01/2010 tarihinde fakat yoğun çalıştığımdan bir yere çıkıp gelinlik bakamadım. Gelinlik modelleri hakkında bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Çook az zamanım kaldı ve bir çok şeyim halen hazır değil. Hepinize şimdiden teşekkür ederim.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Vücut tipini ve nasıl bir gelinlik düşündüğünü söylersen daha çok yardımcı oluruz cnm

gelinlkler hep straplez kışın belki beyaz bi mini kürk olablr diye dşnyrm gelinliğin ustune salonda çıkarablrm sende ööle yapablrsn nasıl olucak dugunun

Bende kış geliniyim straptez bir modele hem kış, hemde nişanlım yüzünden travakor kol yaptırıyorum gipürden. Başta bolero düşünmüştüm ama kötü duruyor diye vazgeçtim. Sende tercihine göre ya kürk alırsın istediğin tarzda yada gelinliğe eklemeler yaptırabilirsin. Çünkü kış gelinliği diye bişiy saçma geliyor bana ve gördüğüm modeller çok kötüler. Ben onları giyeceğime üşümeye razıyım, hemde istediğim modeli almış olurum.

Bırazcık balık etlıyım. Straplez bır gelınlık ıstıyorum. Özellıkle dantel tarzı gelınlıklerı Çok beĞenıyorum. Şımdı yorumlarınızı beklıyorum. TeŞekkÜrler......

Neçok kış gelini varmış Sevindim tek olmadığıma. Gelinliğim straplezde olabilir. Üstüne etol diktiricem de gelinlik modeli yok meydanda....... Hepinizin düğünü hayırlı olsun buarada...........

Neçok kış gelini varmış Sevindim tek olmadığıma. Gelinliğim straplezde olabilir. Üstüne etol diktiricem de gelinlik modeli yok meydanda....... Hepinizin düğünü hayırlı olsun buarada...........

Evet tek değilsin Gülhan. Ya düğününe çok kalmamış, bence gidip dene ve gör sonra modelde istediğin gibi değişiklik yaptırırsın. İnternette ki paylaşılan modeller aynen ortaya çıkarılamıyor, sonra hayal kırıklığı yaşama. Hem de deneyip kendine en yakışan tarzı bulmuş olursun gez bence fırsatın varsa. İllâ internetten bulduğun bir modelde karar verirsen de gerçekten yaptıkları gelinliklere bak, malzemelere bak kullanılan kumaşlar bile modeli bambaşka yapabiliyor. Bir ara vardı burada canım modellerin dikildikden sonra geldiği haller:1no2:

Ben de kış geliniyim..
Şubat başı kısmetse,henüz hiç gelinlik bakmadım.
kış gelinliği fikrine sıcak bakmıyorum totomda donsa gönlüme göre alacağım.
yalnız "travakor kol" ne demek onu merak ettim??

ben de kış gelini olacağım. kış gelinliği diye bir şey yok ama daha kapalı bir model tercih edebilirsin belki.

Son düzenleme:

Canım benim straptez giymek istedim ama nişanlım yüzünden mecbur azcık kapalı olacak ve kısa kollular hoşuma gitmediği için şu bildiğimiz dirsek altında biten kapri kol dediğimiz zımbırtı var ya ona travakor kol deniliyor. Benimkide böyle olacak işte, provaya
2. gidişim önce bolerodan vazgeçtim, sonra gelinliğimde hiç dantel yok diye gipür koldan vazgeçtim şimdi de gelinliğimin kumaşından kol dikiliyor, yine fikir değiştirmezsem ve bitince güzel olursa paylaşırım sırnaşık şeysırnaşık şey

Kızlar çoook güzel bir gelinlik buldum. Kızlar fatihde çok güzel gelinlikler var. Fiyat bilgisi isteyenlere yardımcı olayım hemen. Eğer güzel birşey istiyorsanız 1500 tl den başlıyor 3000 tl ve üstü olarak devam ediyor. Ben gelinliğimi dantel istedim ve Roze Modaevi bana bu konuda stilistleri üstüme göre ve kilolum olduğum içinde beni 2 beden küçük gösteren ama dantel bir gelinlik dikiliyor. Düşünenlere tavsiye ediyorum. Birde internetten beğenilen modeller orada sizin üstünüzde farklı durabiliyor. Bence gezip denmek daha iyi. Herkese bol şans............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…