- 20 Mart 2008
- 140.618
- 210.846
- 60
sevıyorum tabiki nenem ama caktırmaaaaa
siz yoksa benım soyledıklerımemı alındınız?
ben geyık yapalım eglenelım dıye yazıyodum oyle alınıyosanız yapmam
iyi o zaman haddimi aşarsamda soyleyın yanıTolincim hiç öyle şey olurmu bak birbirimize takılıyoruz burada
iyi o zaman haddimi aşarsamda soyleyın yanı
tabiiii prensesim benımmmm eee benım tarafa gectin demiiiiSeni sevmesek bizde takılmayız değilmi
tabiiii prensesim benımmmm eee benım tarafa gectin demiiii
sız gorceksınız bılet aldım yılbasında buyuk ıkramıye bana cıkıcak kazene diycem kac para bu site kac para soyleeeeee diycem ondan sonra szie bye byeCııkkssssss
sız gorceksınız bılet aldım yılbasında buyuk ıkramıye bana cıkıcak kazene diycem kac para bu site kac para soyleeeeee diycem ondan sonra szie bye bye
Ben burdan kimsenin bir birine alınacağını düşünmüyorumyemezler
seni şimdi kiblıyorum şantaj yapmaktanBunu koz olarak kullanırım hahahahaha
Ben burdan kimsenin bir birine alınacağını düşünmüyorum
Sonuçta samimi hissettiğimiz için takılıyoruz
sen benım arkamdan helva kavurursan oyle olur nevoşşş gel gelll hodri meydanTolin sen geyik mi yapıyordun?Ben ciddisin zannettim çok alındım,ağlıyorumBenim net gelsin sen kına gecesi yapmayı görürsün hıhhh:)
Hayal kurma tolişş bana çıkacak o ikramiyesız gorceksınız bılet aldım yılbasında buyuk ıkramıye bana cıkıcak kazene diycem kac para bu site kac para soyleeeeee diycem ondan sonra szie bye bye
babam para verdi dediki git bi bilet al belkı sana cıkar dedı bende dedımkı bana cıkarsa sana vermem ama haaa dedım cocuga bak parasını benım verdıgım bıletten ıkramıye cıkıyo bana vermıyo babası ogluna bağ bağıslamıs oğlu bi salkım üzümü cok görmüş dediHayal kurma tolişş bana çıkacak o ikramiye
Benim babamda bana der öyle sana Eskişehiri verseler oturur Ankarayıda istiyom İstanbuluda istiyom diye ağlarsın sen vermezsn kımselere dıyobabam para verdi dediki git bi bilet al belkı sana cıkar dedı bende dedımkı bana cıkarsa sana vermem ama haaa dedım cocuga bak parasını benım verdıgım bıletten ıkramıye cıkıyo bana vermıyo babası ogluna bağ bağıslamıs oğlu bi salkım üzümü cok görmüş dedi
Ben burdan kimsenin bir birine alınacağını düşünmüyorum
Sonuçta samimi hissettiğimiz için takılıyoruz
Tolin sen geyik mi yapıyordun?Ben ciddisin zannettim çok alındım,ağlıyorumBenim net gelsin sen kına gecesi yapmayı görürsün hıhhh:)
babam para verdi dediki git bi bilet al belkı sana cıkar dedı bende dedımkı bana cıkarsa sana vermem ama haaa dedım cocuga bak parasını benım verdıgım bıletten ıkramıye cıkıyo bana vermıyo babası ogluna bağ bağıslamıs oğlu bi salkım üzümü cok görmüş dedi