allah yardımcımız olsun gerçekten cok can sıkıcı bir durum canmKonuyu takipteyim, an itibari ile üst katı boş bir kiracı olarak çok dertliyim.
öyle mi dersiniz bilemiyorum aslında çokta evham yapmıyorum ama ne bileyim bu durum kafama çok takıldıoğluşun uyanınca sırtına bir yelek giydirirsin ayagına da bi panduf eğer daha minikse bir patik.. duş aldırırken hemen sıcak yerde giydirirsin veya ufo yakar karsısında giydirirsin 10 dakika..
hepimiz birşeyleri hesap ederek büyüttük hiiiiççç birşeycik olmaz korkma.. evham yapacak bir durum yok.. yerde halının üzerinde çok oynuyorsa bi oyun minderi koyar üzerine oturtursun oh mis. ara ara da evi havalandır ki temiz hava gelsin.
20 derece 21.5 derece falan diye hiç evham yapacak durum yok rahat ol sevgiler
kombinin en düşüğü 38 bizim 20 derece kombi nasıl yanıyor kiBizim ev Güney cephe. Sıcak olur dedik ama ben üşüyorum vala. Yaktık hasta olmamak için. 20 derecede yanıyor. Evin havası biraz kırıldı. Ayağımda patik üstümde hırka idare ediyorum. Çok soğuk değil.
odanızın isisimi 20 dereceBizde 20 derece var. Arcelik markası. Ya da ben anlamıyorumama 20 olduğuna eminim
20 de nasıl ısıtıyor kombi hey allahKombide 20 yaziyor
Ahahahh valla güzel sıcaklık şu anda. Usumuyorum battaniyenin altından cikmiyorduk. Battaniyeyi kaldırdım. Anlamadim20 de nasıl ısıtıyor kombi hey allah
bende öyle yapıyorum aslnda bnede kansızlık var birazbizim ev 19-21 derece arasi olur. aliskanlik meselesi bu. ben bazi evlere gidince sicaktan bunaliyorum. cocugunuz usumez 21 derecede. siz alistiginiz icin oyle hissediyorsunuz. cocugunuzun da ileride sizin gibi olmasini istemiyorsaniz kendinizi 20- 21 e zorlayin derim.
o zaman bizim ev normal mi dersiniz.Benim yatak odam 21.7 salonum su an 21 derece merkezi sistem var sicak su borulari bile yerleri ısıtıyor bugun henuz acmadim petekleri 20 yi gorunce aciyorum 23 u gecerse de dusurutorum