kış ayları için parfüm önerilerinizz

ladyybug

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
76
1
36
Kocaeli
kızlarr malum kış kapıda bende kışlık bir koku arıyorum ama hala bulamadım yardımınıza ihtiyacım varrrr:92: size bikaç sevdiğim kokuları söyleyeyim.bu arada ben 21 yaşındayım ve esmerim.

chanel-chance
dolce gabbana-light blue
nina ricci-ricci ricci
gucci-envy me

ya bi de merak ettiğim kokular var mesela wish i çok merak ediyorum çokmu şeker kokuyo acaba oyleyse kullanamam.genelde içinde yasemin olna kokuları seviyorum çiçeksi meyveli parfümler tam benlik.ck secret obsession u da merak ediyorum.birde bvlgari rose essential ve bvlgari jasmin merak ettiğim kokular.bana uygun olur mu acaba :/ yardımlarınızı bekliyorum lütfeeeeeennn

chanel change güzeldir,eğer istersen escada magnetisme de bakabilirsin o da kışa daha uygun bir kokudur..

evet bikaç yorum okudum şimdi netten ama çok şekerli diyolar bende şekerli kokuları sevmiyorum pek yarın bi parfümeriden denemek istiyorum aklımda kalmasın

hmmm.. o zaman bişey diyemem esmerlerin tenine gidiyor o nedenle söyledim..:119:

kış kokusu için avonun for away kokusu çok güzell..ama yazın kesinlikle tavsiye etmem.

ck secret obsesion
chopard wish
bvlgari rose essential
bvlgari jasmin noir
alien

bunları çok merak ediyorummm :/

kizlar bugün 3 yeni parfüm aldim sahane kokular bütün gün burnuma tutuyorum bayilcam ya

Bvulgari jasmin noir
Gucci by Gucci
euphoria CK

Chloé yi de dün almistim... gül sabunu gibi kokuyor ve agir olmamasina ragmen basimi agritiyor.. bayada pahaliydi ya geri de veremiyorum artk malesef
annemde beyenmedi ki ona vereyim .. tüh :))

jasmin noir nasıl bir koku ben en cok nina ricci ricci ricci parfümünü seviyorum onda da yasemin var bu yüzden bu parfümü çok merak ediyorum.bide çok pahalı yaaaa malesef kalıcılığı nasıl kış için idealmmi sence yoksa çok çiçekli hafif yaz kokusumu off çok soru sordum ama kafam karışık

vallah ben cok beyendim.. 25 ml lisini aldim ve icinde minik kumastan bir cuval da var böylece kolaylikla yaninda gezdirebilirsin siseyi.. iste o cuvalin üstüne siktim 8 saat önce ve kokusu hala cok hos burnuma tutup duruyorum böyle degisik bi koku ya kokulari anlatmakta cok zor..
ama kis icin ideal hele bizim burda noel günlerinde büyük bi pazar acip tatlilar falan satiyorlar sokaklarda iste o günleri hatirlatiyor..
bunun özü yasemin kokusu evet bide badem ve meyan-tahta kokusu da var icinde... biraz da patchouli.. cok hos :) öldüm bittim ben bu kokuya

ben de selen e katılıyorum far away hayatımda tek vazgeçemediğim koku.yaz kış dolabımda olur.escada collection da kış için çok güzel ama orjinali yok sanırım dp den almıştım ben,l de lolita lempicka da tenine ve yaşına uygun bence,yasemin kokularını seviyorsan versace nin parfümlerine de bak beğenebilirsin.estee lauder pleasure da çiçek kokusu ama kış için hafif olabilir.

kızlaaaarrrr size bugun denediğim parfümleri ve bendeki etkilerini yazıyoruuuum :))

thierry mugler - alien : ilk başta ağır buldum ama kaldıkça müthiş bi parfüm oluyo tarif edemiyorum güzelliğini :)kalıcılığı iyi:)
bvlgari-jasmin : sıradan bi koku çok merak ediyodum çok beklentim vardı belki o yuzden bana böyle geldi hayal kırıklığına uğradım çirkin değil ama silik bi koku.kalıcılığı zayıf..
bvlgari-rose essential : gül kokusunu hissediyosunuz ama gül suyu gibi de kokmuyosunuz güzel bi çiçek kokusu yaz için ideal:)kalıcılığı orta:)
dior-addict : aralarında en beğendiğim parfüm.kış için ideal.resmen gel beni ye diyo bi parfüm bukadar sexii ve çarpıcı olur:)kalıcılığı çok iyi:)
chopard-wish : bildiğiniz şeker kokusu.çok şekerli kokuları sevmediğim için tercih etmem.ama şekerli kokuları sevenler bayılacaktır :)kalıcılığı çok iyi :)
chanel-chance : müthiş.yaz kış kullanılır.dolum olanı çok yoğun kokuyo orjinalini tercih ederim.kalıcılığı çok iyi:)
chanel-coco mademoiselle : orjinali gayet iyi kalıcı pahalı olmasa eve dolduracağım parfümlerden :) fakat dolum olanı aşırı yoğun ve ağır. kokuları da birbirine uymuyor.
paco rabanne-black xs : biraz şekerli biraz baharatlı çekici bi parfüm.şekerli kokuları sevmememe rağmen tercih edebileceğim derecede güzel ve de kalıcı :)
gucci-envy me : çiçek çiçek mis mis bir koku :) ilkbaharda çiçeklerin arasında dolaşıyomuşum gibi :) kalıcılığı iyi:=
gucci-guilty : bana biraz rakıyı anımsattı kokusu guilty nin bir versiyonuydu klasik guilty değildi satıcı guiltynin kış için yoğunlaştırılmış hali dedi.pek beğenmedim.
gucci-flora : güzel bi koku aslında çirkinde olabilir karar veremiyorum enteresan bir koku.burnuma güzel bi koku geliyo bileğimi kokluyorum içime çektikçe çirkinleşiyo anlayamadım gitti belki ben esmer olduğum içindir.
D&G-light blue : an itibariyle indirimli olduğu sitede tükenmiş olan aşık olduğum temiz temiz misler gibi kokan parfüm.yaz için ideal ağır gelmeyecek bi koku ama ben kışında kullanıcam:)ağır olmamasına rağmen çok kalıcı bir parfüm.aşığım

şimdilik aklıma gelen bunlar kızlarrr missler gibi kokunnnn

Gerçekten kalıcı mı sende_ bende kullanuyorum sıktıktan yarım saat sonra koku kayboluyor resmen.. arkadarşıma soruyorum parfüm geliyor mu diye, hayır gelmiyor diyor... nasıl olur ki.. bana uymadı herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…