kızlarr malum kış kapıda bende kışlık bir koku arıyorum ama hala bulamadım yardımınıza ihtiyacım varrrr:92: size bikaç sevdiğim kokuları söyleyeyim.bu arada ben 21 yaşındayım ve esmerim.
chanel-chance
dolce gabbana-light blue
nina ricci-ricci ricci
gucci-envy me
ya bi de merak ettiğim kokular var mesela wish i çok merak ediyorum çokmu şeker kokuyo acaba oyleyse kullanamam.genelde içinde yasemin olna kokuları seviyorum çiçeksi meyveli parfümler tam benlik.ck secret obsession u da merak ediyorum.birde bvlgari rose essential ve bvlgari jasmin merak ettiğim kokular.bana uygun olur mu acaba :/ yardımlarınızı bekliyorum lütfeeeeeennn
escada hiç düşünmemiştim onuda bir araştırayım fikir için teşekkürlerrr
kizlar bugün 3 yeni parfüm aldim sahane kokular bütün gün burnuma tutuyorum bayilcam ya
Bvulgari jasmin noir
Gucci by Gucci
euphoria CK
Chloé yi de dün almistim... gül sabunu gibi kokuyor ve agir olmamasina ragmen basimi agritiyor.. bayada pahaliydi ya geri de veremiyorum artk malesef
annemde beyenmedi ki ona vereyim .. tüh :))
kızlaaaarrrr size bugun denediğim parfümleri ve bendeki etkilerini yazıyoruuuum :))
D&G-light blue : an itibariyle indirimli olduğu sitede tükenmiş olan aşık olduğum temiz temiz misler gibi kokan parfüm.yaz için ideal ağır gelmeyecek bi koku ama ben kışında kullanıcam:)ağır olmamasına rağmen çok kalıcı bir parfüm.aşığım
şimdilik aklıma gelen bunlar kızlarrr missler gibi kokunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?