• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kış anneleri için bebek alışverişi

ben de kış annesiydim (şubat) ve sonbaharda bütün alışverişimi bitirmiştim, iyi ki bitirmişim son 3 ayım yatakta geçti.
bi kere artık evler sıcak, eskisi gibi değil, ayrıca bebekler de çok kalın giydirilmiyor, o yüzden o yılı bildiğiniz penye tulumlar ve takımlarla geçirdik, birsürü yün yelek gelmişti birini bir kere giydirmedim, uyanınca penye yelek giydiriyordum (penye yelek müthiş bişey bence)
açık hava gezintileri için de 2 tane pelus tulum almıştım onlar bile fazla geldi.
evet ben de her ihtimale karşı 28 haftadan önce bitsin istiyorum. ama hayırlısı bakalım

Daha erken ama kışlık kıyafet diye bişey yok yeni doğan bebeklere.. penye takımlar var her mevsim aynı.. üstüne ister yelek giydir ister kalın penye battaniyelere sar. Hem ikinci çocuğa da saklarsın. Bakalım o hangi mevsime gelirse uyar. Ama daha çok erken alışveriş için. Bari 25 olsun.
zaten şimdi başlasam bile bitmesi ekim sonunu bulur herhalde. ben en azından başladım demek istiyorum ama nasip tabi hayırlısı inşaallah

kendıne güzel bir liste hazırlayabilirsin ozaman ve belli başlı şeyleri almaya başlayabilirsin,,banyo setleri,bıberon emzık,gögus pedı,sut saklama,tırnak makası,bebek bezı,alt açmalar,emzırme urunlerı,bebek bakım ürünleri vs..yanı tekstıl ürünleri dışında herseyını hallet,havalar biraz serınleyıp kışlıklar pıyasaya sürüldüğünde de zaten çok agırlasmış olmazsın,tekstıl işini hallet:)

Çok acele etme . Karşına çıkanı al . Bunun için özel gezmeye bile gerek yok zaten kendini hep o mağazalara girmiş bulacaksın . Hoşuna gideni al koy . Ben de ocak sonu doğum yaptım . 5 li takımlardan çok kullandım . Şapkası eldiveni de oluyor içinde .Ayaklı alt üst takımlardan al . Uzun kollu önden açılan çıt çıtlı badi al . Zaten yeni doğana o şekilde rahat oluyor . Üstten kafadan giydirilmiyor . Bi de ben hep çift kat giydirdim . Takımın içine bacaklarına da bi alt giydir . Boydan tulumlar çok sevimli onlardan al . Çok da kullanışlı . Bol bol ağız mendili al . Kusuverirler süt süt :) penye battaniye de çok lazım olur . Ben ilk aylar hep sardım penye battaniyele . Öyle uyudu . Uni baby ıslak pamuk mendillerden bol bol al çok uzun süre kullanacaksın . İndirim gördükçe al . Ben kanz dan çok beğenerek kışlık peluş bi tulum almıştım astronot şeklinde . Hiç kullanmadım . İlk Zaman'lar Kalın battaniye ye sarıp çıktık . Ada'na da sıcak olur gerek yok gibi

Göğüs pedi lansinoh marka kaliteli . Onu çok kullandım . Biberon , emzik , süt sağma makinesini sonra aldık . Sütüm gelmedi oğlum emmedi . Bi süre sağıp verdim . Sonra 1 hafta sonra emdi . Emzik de sarılık olunca küvezde yattı o Zaman durmadı aldık verdik . Şimdi 2.5 yaşında hemen büyüyorlar . Bi de neden ağırlaşırım diye düşünüyorsun . Kış mevsimi emin ol daha dinç olacaksın . Ben 39+4 de sezeryanla doğum yaptım o güne kadar gezdim sokaklarda hep yürüdüm

Çok acele etme . Karşına çıkanı al . Bunun için özel gezmeye bile gerek yok zaten kendini hep o mağazalara girmiş bulacaksın . Hoşuna gideni al koy . Ben de ocak sonu doğum yaptım . 5 li takımlardan çok kullandım . Şapkası eldiveni de oluyor içinde .Ayaklı alt üst takımlardan al . Uzun kollu önden açılan çıt çıtlı badi al . Zaten yeni doğana o şekilde rahat oluyor . Üstten kafadan giydirilmiyor . Bi de ben hep çift kat giydirdim . Takımın içine bacaklarına da bi alt giydir . Boydan tulumlar çok sevimli onlardan al . Çok da kullanışlı . Bol bol ağız mendili al . Kusuverirler süt süt :) penye battaniye de çok lazım olur . Ben ilk aylar hep sardım penye battaniyele . Öyle uyudu . Uni baby ıslak pamuk mendillerden bol bol al çok uzun süre kullanacaksın . İndirim gördükçe al . Ben kanz dan çok beğenerek kışlık peluş bi tulum almıştım astronot şeklinde . Hiç kullanmadım . İlk Zaman'lar Kalın battaniye ye sarıp çıktık . Ada'na da sıcak olur gerek yok gibi
evet zaten şuan tek başıma dışarı pek çıkamıyorum. tansiyonum sürpriz şekilde düşebiliyor. oyüzden anca dr a gidip gelirken sağa sola bakınabilirim. her ayrıntıyı halledemem yani, zaman ister. Allah tan dediğin gibi öyle zemheri soğuklar yok. kadife battaniye ile birkaç yelekle çorap yeter inşaallah

Back