• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kış anneleri için bebek alışverişi

bayan gg

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
675
755
103
merhaba kızlar; aranıza yeni katıldım. doğru yerden yazıp yazmadığımı bile bilemiyorum :) şuan 17 haftalık hamileyim ve inşaallah doğumum kışa denk geliyor anlaşıldığı üzere. yalnız ben ağırlaşmadan alışverişimi tamamlamak istiyorum. adanada yaşıyorum ve en sıcak zamanlarımız şuan. benim sorum şu, sizce bu mevsimde bebeğimin kışlık eşyalarını bebek giyim mağazalarında bulabilir miyim? aynı durumu yaşayanlar vardır mutlaka. yardımcı olabilir misiniz lütfennn

merhaba kızlar; aranıza yeni katıldım. doğru yerden yazıp yazmadığımı bile bilemiyorum :) şuan 17 haftalık hamileyim ve inşaallah doğumum kışa denk geliyor anlaşıldığı üzere. yalnız ben ağırlaşmadan alışverişimi tamamlamak istiyorum. adanada yaşıyorum ve en sıcak zamanlarımız şuan. benim sorum şu, sizce bu mevsimde bebeğimin kışlık eşyalarını bebek giyim mağazalarında bulabilir miyim? aynı durumu yaşayanlar vardır mutlaka. yardımcı olabilir misiniz lütfennn

HEMŞERİM tabiki bulabilirsin bebek mağazalarında var ;)
Hayırlı doğumlar inşallah....

Bulabilirsin tabiki ama. Kışın daha yeni modeller çıkacağına eminim :)

daha cok erken bence alısverıs ıcın..şöyle 25 haftana falan gel kısmetse hem kışlık modeller netleşir çeşit çeşit,hemde sen ncok agırlasmadan baslamış olursun alışverısene..
içindekı heyecanı anlayabılyıorum ama az daha bekle bence..ben aralıkta dogum yapmıstım eylül ayında hazırlamıstım herseyımı..doguma 2,5 ay kala falan..
mevsım farkı ortadan kalkıyo doguma yakın:)

ben de kış annesiydim (şubat) ve sonbaharda bütün alışverişimi bitirmiştim, iyi ki bitirmişim son 3 ayım yatakta geçti.
bi kere artık evler sıcak, eskisi gibi değil, ayrıca bebekler de çok kalın giydirilmiyor, o yüzden o yılı bildiğiniz penye tulumlar ve takımlarla geçirdik, birsürü yün yelek gelmişti birini bir kere giydirmedim, uyanınca penye yelek giydiriyordum (penye yelek müthiş bişey bence)
açık hava gezintileri için de 2 tane pelus tulum almıştım onlar bile fazla geldi.

Bulabilirsiniz. Tabi ama yeni şeyler çıkacağı için şimdi bir kaç şey alın kısında alisverisinizi tamamlarsiniz amaaaa bebis gelince avm lerden çarşı pazardan uzak kaliniyor bir süre

Alacaginiz ustler mutlaka alttan citcitli veya tulum seklinde olsun. Belinden sirtindan usutmeyen bebek kolay kolay hasta olmuyor.

Bende 17, haftadayım. Şuanda da mümkün ama arkadaşların dediği gibi seçenek fazla bulamazsın .Ama illa almak istiyorsan alttan çıtçıtlı penyelerden hastane çıkışı falan yinede alabilirsin. Sonuçta kışında olsa penye alacaksın. Ben ekim gibi
alışverişimi yapmayı düşünüyorum kısmetse

Daha erken ama kışlık kıyafet diye bişey yok yeni doğan bebeklere.. penye takımlar var her mevsim aynı.. üstüne ister yelek giydir ister kalın penye battaniyelere sar. Hem ikinci çocuğa da saklarsın. Bakalım o hangi mevsime gelirse uyar. Ama daha çok erken alışveriş için. Bari 25 olsun.

Bence şimdi çok erken. Ben de Ocak annesiyim. Alışverişimi yani giyimi 1 günde Kasım ayında tek bir mağazadan hallettim. Diğerlerini önceden almistim
Şu an kışlık olmaz. Badiler ve tulumlarin bile kışlık olanlarının dokusu daha kalin

Daha erken ama kışlık kıyafet diye bişey yok yeni doğan bebeklere.. penye takımlar var her mevsim aynı.. üstüne ister yelek giydir ister kalın penye battaniyelere sar. Hem ikinci çocuğa da saklarsın. Bakalım o hangi mevsime gelirse uyar. Ama daha çok erken alışveriş için. Bari 25 olsun.

Kış için kadife tulumlar falan oluyor ya belki arkadaş onlardan istiyodur. Ben çok seviyorum mesela kadife tulumu. Yumuşacık

Kış için kadife tulumlar falan oluyor ya belki arkadaş onlardan istiyodur. Ben çok seviyorum mesela kadife tulumu. Yumuşacık
Bende de vardı ilk çocuğumda 2 tane kadife tulum.. ama evler sıcak şükür. . Kadife tulum daha da sıcak yapıyor. Bence azar azar alın birden almak keyifli değil. Bence beğendikçe özene özene almak daha güzel.

Benim yenidogan için favori bulduğum tek bir mağaza vardı, o yüzden orayı tercih ettim. Ama buyudukce farklı yerlerden aldım tabii ki :)

Ben de 15 haftalık hamileyim, benim doğumum şubata denk geliyor. Hazır indirimler varken epeyce istifade ettik biz, bebek kışın da doğsa yazın da doğsa alacağın temel şeylet belli zaten, mevsim ne olursa olsun içine giydirmek için kolsuz veya yarım kollu çıtçıtşı bodylerden yenidoğan,0-3 ay, 3-6 ay olmak üzere birer paket aldım ben 5li paketlerden. Uzun kollu body ve ayaklı tulumlardan da aynı şekilde. Kullanacaksanız uyku tulumu, kışlık battaniye gibi şeyler şu an indirimde, yaz olduğu için geçen kışın ürünleri indirime düşmüş. Süslü kıyafetlerini son dakikaya bıraktım ama çorap, eldiven, hastane çıkışı gibi şeylerini de indirimde aldım.

Bende de vardı ilk çocuğumda 2 tane kadife tulum.. ama evler sıcak şükür. . Kadife tulum daha da sıcak yapıyor. Bence azar azar alın birden almak keyifli değil. Bence beğendikçe özene özene almak daha güzel.

Evet bende çok değil ama 2-3 tane kadife istiyorum. Çok şirin yaa. Birde yeğenimde vardı kahve rengi, ayağında ayı patileri falan vardı. Öyle bişey bulursam alırım inşallah:):KK46:

daha cok erken bence alısverıs ıcın..şöyle 25 haftana falan gel kısmetse hem kışlık modeller netleşir çeşit çeşit,hemde sen ncok agırlasmadan baslamış olursun alışverısene..
içindekı heyecanı anlayabılyıorum ama az daha bekle bence..ben aralıkta dogum yapmıstım eylül ayında hazırlamıstım herseyımı..doguma 2,5 ay kala falan..
mevsım farkı ortadan kalkıyo doguma yakın:)
heyecandan ziyade (tabi o da var da) ben biraz biraz endişeli bir yapım var. yetişir mi nasıl yaparım, nasıl ederim vs.. ben erkenden hazır olup beklemeliyim, yoksa o alışverişi her gün kafamda yapıyorum gerçekleştirene kadar :) .. teşekkürler

Back