- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
- Konu Sahibi gulsah_gulsah
-
Canim bu lensler ozel tasarlanmiss,
normalde bende gunluk cikartirdim ama bunun ozelligi daha cok oksijen birakmasi goze,
o yuzden uzun bir sure cikarmasan bile goze rahatsizlik vermiyor.
bir kac hafta sonra yenisini almam lazim bunun, kutudaki markaismini sana soylerim
hint yağını aldım, eğer üşenmezsem bu akşam başlıycam uygulamaya. satan hanım üstüne bastıra bastıra gece kirpiğimde kalması gerektiğini söyledi. gözü asla yakmazmış ve zarar da vermezmiş. eyeliner sürer gibi kirpik diplerine değil de, rimel sürer gibi rimel fırçasıyla uygulamamı söyledi. rimelin döktüğü kökleri çıkaracağını de söyledi. yine 1.5 haftada sonuçları görmeye başlarmışım. tabii 1.5 haftada mucize beklemiyorum ama ne kadar işe yarasa kardır diye düşünüyorum. gelişmeleri yazacağım :))
vala cnm sen bı den gece bı sur baktın yakmıyo her gece surersın benım gozlerım hassastır bı de zaten alerjı var bence gozerımle ılgılı o yuzden gece kullnamıyorum cok yaktı bı kere sonra yıkadım gunduz kullanıyorum bu arda 1.5 haftada gostermedı benım 15 gun sonra ogosterdı kırpıklerım seyrek ondan galıba ama bazılarının bı haftada bıle gosterıyo cnm emınım guzel sonuclar alırsın ben hala suruyorum sag gozum ıyı bırazdah auzamaya ıhıtıyacı var sol kırpıgımse saga gore daha kısa bı de ben zamanında solgozumdekı kırpıgımı kesmıstım delı gıbı ucunu ondan sanırım
bende ıstedıgımsonuca ulasınca eklıcem resmını
haklısın bi gece deneyeyim, eğer dokunursa ben de senin gibi kullanmaya başlarım herhalde. rimelin döktüklerini çıkarsın, duruma göre lumigan'a bulaşmayı düşünüyorum. ama önce dökülenler çıksın istiyorum, derdim o. inşallah ikimiz de çok çok iyi sonuçlar alırız da lumigana gerek kalmaz :))
goz cevresıne nenden surdun kı ben ıyı olmaz ole dıye bılıyorum kırısıklık ıcın surduysen
ayrıa badem yagı cok asırı su gıbı o yuzden akıyo hınt ygını da onerırım
bı de ılk baharda gırıcez ılkbahara kırpıkler uzarmıs ınsanların bu aylarda kırpık bakımı yaparsak daha ıyı sonuc alırız
ben de uzum cekırdgı yagı almıstım benımkırsıklık yok henuz 20 yasındayın cnku ama kullnsammı kı yıne dıyorum bı de zararı olmasın :18:
bebek yagı deyınce bende makyaj temızlemek ıcın bebek sampuanı kullnırım hep cıdden bebek urunlerı harıka oluyo
cnmbu arada ben zaten gozlukluyum
ama marıtın 23unde atık lenslı bırı olucam sıkıldım
güneş gözlüğüde tak ama
gozlzerım mumaralı olduguıcın ne bılım gune gozlugu hıc kullnmadım
bu arada ben seytınyagınısacıma suruyorum cıdden harıka bısey yararı olursa bende denerım tesekkuler bılgılerınıcın
Canım sen zeytinyağını ne için sürüyorsun .. Beslenmesi, uzaması falan ..
Bende kulak cubuguyla aynı rimel sürer gibi sürüyorum umarım iyi gelecek yeni başladım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?