- 2 Mart 2011
- 1.251
- 5
Arkadaşlar benim sorunum maskaralarımla son iki yıldır Maxfactor False Lash Effect(çok fazla dolgunlaştırmıyor), Maxfactor 2000 Calorie (Dramatic Look), Loreal Double Extension(serumlu), Loreal Volume Million Lashes ve en son da Maxfactor 2000 Calorie (Curved Brush) kullandım. Loreal Volume Million Lashes'tan kirpiklerimi taş gibi göstermesiyle nefret ettim. Şu an kullandığım Maxfactor ise topaklanma yapıyor ve topaklanmayı açamıyorum.:26:
Hepsinin ortak yanı ise kirpiklerimi üzerine beton döküp kurutmuşum gibi göstermesiydi. Sanki kirpiklerime dokunsam kıvrık durduğu yerden kırılıp düşecek gibi duruyor.
Bunun için bir çözüm sunabilecek var mı?Yada kaç para olursa olsun bana daha doğal ve daha ıslak, yumuşak bir görüntü verebilecek bir maskara önerisi olan var mı?
Hepsinin ortak yanı ise kirpiklerimi üzerine beton döküp kurutmuşum gibi göstermesiydi. Sanki kirpiklerime dokunsam kıvrık durduğu yerden kırılıp düşecek gibi duruyor.
Bunun için bir çözüm sunabilecek var mı?Yada kaç para olursa olsun bana daha doğal ve daha ıslak, yumuşak bir görüntü verebilecek bir maskara önerisi olan var mı?