- 8 Şubat 2012
- 197
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onu denedim ya o da basaramadi kivirmayi:) sagol
o var bende iste.demekki benim kirpiklerde sorun:) ya milletinkine bakiyorum nerdeyse kaslarina degiyor,cok hosuma gidiyor.Ama benimkiler bi turlu olmuyor.Neyse artik oyle kalcaklar
ay cidden ise yariyor mu hınt yagı ve badem yagı karısimi? Ozaman mutlaka alirim ya.cok tesekkur ederim. Bu arada evet kirpik kivirma aletinide kullaniyorum.1 dk havada kaliyorlar sonra hemen eski halini aliyorlar :)
ay cidden ise yariyor mu hınt yagı ve badem yagı karısimi? Ozaman mutlaka alirim ya.cok tesekkur ederim. Bu arada evet kirpik kivirma aletinide kullaniyorum.1 dk havada kaliyorlar sonra hemen eski halini aliyorlar :)
ilk kez duyuyorum dokulme olayini da
bende ılk baslar bıraz kullndım guzel oluyo dıye ama dokuyo cıdden ole cok degıl bı ıkı tuy falan zaten uzun sure kullnmadım e her gun bı ıkı tuy dokulurse kırpık kalmaz mazallh :) ben burdakı paylasımdan da okudum bı kac kısının de kırpıklerı azalmıs bu alet yuzunden
hadi ya.. benimkiler azalirsa yandim zaten seyrekler :18: yag kurlerine ben de ne zamandir baslamak istiyorum ama useniyorum bir ara baslayayim ona da
tamam mutlaka deniyecegim.cok tesekkur ederim