- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.227
- 1.123
Hormonel değil hemen çıkar diye tahmin ediyorum sizin kirpiklerikaç günde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hormonel değil hemen çıkar diye tahmin ediyorum sizin kirpiklerikaç günde
eeose kaş ve kirpik serumu canım..Markası neydi peki benimde döküldülerde
Tamam canım çok sağoleeose kaş ve kirpik serumu canım..
bugun ipek kirpik taktrdm cok mutluym ,=)))cikti mi kirpikleriniz benim de basima geldi ama cikmadi da
hayirli olsun daya cikmadi mi kirpikleriniz geribugun ipek kirpik taktrdm cok mutluym ,=)))
Gercekten ise yarıyor mu LR ürünlerı arkadaşlarBen Lr nin kirpik serumunu kullanıyorum inanılmaz memnun kaldım... Daha önce badem yağı denemiştim gözüme falan kaçmıştı faydasını da görmedim... Aktardan da kirpikler için bi yağ almıştım adını şuan hatırlamıyorum 1 ay kullandım hiçbir işe yaramadı. Ama Lr nin serumu gerçekten harika
Evet çok işe yarıyor... Benim kirpiklerim kısaydı baya uzattı hatta flormarın beyaz bir bazı var önce onu kullanıp sonra rimel sürüyordum artık baz a ihtiyacım yok çünkü kirpiklerim uzadı... 10 günde sonuç almaya başlıyosunuzGercekten ise yarıyor mu LR ürünlerı arkadaşlar
tskler cikti az az uzerinden yaptilar zaten bu islem kirpiginiz yoksa uygulanmiyorhayirli olsun daya cikmadi mi kirpikleriniz geri
ne kadar surede uzadi benim dort hafta olacak neredeyse cikmiyorlar yatskler cikti az az uzerinden yaptilar zaten bu islem kirpiginiz yoksa uygulanmiyor
2 hafta hin yagi ve badem yagi kulladnm ayri sekilde aklima her geldikce surdumne kadar surede uzadi benim dort hafta olacak neredeyse cikmiyorlar ya